loading
close
SON DAKİKALAR

Çöpteki Hitabe'lerin Sırrı Çözüldü

Çöpteki Hitabe'lerin Sırrı Çözüldü
Tarih: 11.02.2012 - 18:16
Kategori: Gündem

Denizli'de çöpte bulunan Gençliğe Hitabe ve İstiklal Marşı yazılı panoların bir dershane tarafından tadilat sonrası çöpe atıldığı belirlendi

Denizli’de, İl Özel İdaresi’nin önüne konulan, üzerinde Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi ile İstiklal Marşı yazılı olan panolarla ilgili çalışma başlatan polis, bunların bir dershane tarafından çöpe atıldığını belirledi. Vali Abdülkadir Demir’in talimatıyla harekete geçen polis, çöplükten görüntü ve fotoğraf çekip parmak izi çalışması da yaptı.

Sırakapılar Mahallesi’ndeki İl Özel İdaresi’nin ek hizmet binası önünde, çöpe atılan, üzerinde Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi ve İstiklal Marşı yazılı panolarla ilgili, Denizli Valisi Abdülkadir Demir’in talimatıyla polis çalışma başlattı. Dün yaptığı açıklamada, çevredeki bütün Mobese kamerası kayıtlarının incelenmesi talimatı verdiğini de ifade eden Vali Demir, "Son günlerdeki tartışmaların ardından bu provokasyon amaçlı olabilir. Ancak inceleme yaptıktan sonra gerekli işlem yapılacak" dedi.

Konuyla ilgili çalışma yapan polis, Özel İdare ek binası önündeki çöpteki panoları kamera ve fotoğraf makinesiyle görüntüleyip parmak izi çalışması yaptı. Çöpün çevresinde de araştırma yapan polis, panoların bir dershane tarafından atıldığını belirledi. İfadesi alınan dershane yetkilileri, dün dershanede temizlik ve tadilat yapıldığını, depodaki eski panoların kutu içinde iş merkezi önüne konulduğunu söyledi. Bir hurdacının da buradan alıp çöplüğe atmış olabileceği ileri sürüldü. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları