loading
close
SON DAKİKALAR

Çorlu tren faciasında hayatını kaybeden ve yaralananların yakınları: 'Bu işin peşini asla bırakmayacağız'

Çorlu tren faciasında hayatını kaybeden ve yaralananların yakınları: 'Bu işin peşini asla bırakmayacağız'
Tarih: 19.04.2019 - 12:38
Kategori: Gündem

Çorlu’da 25 kişinin hayatını kaybettiği, 328 kişinin yaralandığı tren faciasında hayatını kaybedenlerin ve yaralananların yakınları bugün Çorlu Adliyesi önünde basın açıklamasında bulundu.

25 kişinin hayatını kaybettiği, 328 kişinin yaralandığı tren faciasında hayatını kaybedenlerin ve yaralananların yakınları bugün Çorlu Adliyesi önünde basın açıklaması yaptı. Basın açıklamasında savcılığın sadece 4 kişiye dava açılmasına, diğer sorumluların hakkında takipsizlik kararı verilmesine tepki gösterildi. 
 
"Bu durum adalet beklentisi olan aileleri derinden sarsmış. Acımıza bir acı daha eklemiştir. Tüm sorumluların tespit edilip yargılanmasını isteyen bizler açısından bu kararın kabul edilmesi mümkün değildir" ifadelerinin yer aldığı açıklama şöyle: 
 
"Savcılık sadece 4 işiye dava açılmasına karar verirken diğer sorumlulara takipsizlik kararı vermiş bulunmaktadır. Bu durum adalet beklentisi olan aileleri derinden sarsmış. Acımıza bir acı daha eklemiştir. Tüm sorumluların tespit edilip yargılanmasını isteyen bizler açısından bu kararın kabul edilmesi mümkün değildir. Bu karar gerçek sorumluları gizleme anlamına gelmektedir. Buna sessiz kalmayacağız. Bu hukusuzluğa asla izin vermeyeğiz. Çorlu katliamında yaşamını yiteren ve yaralananların aileleeri olarak hukuka ve vicdana aykırı bu kararın kaldırılacağı güne kadar her gün Çorlu Adliyesi önünde adalet beklentilerimizi haykıracağız. Bu işin peşini asla bırakmayacağız"

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları