loading
close
SON DAKİKALAR

Çorlu tren faciasında oğlunu yitiren Mısra Öz Sel'den Metin Feyzioğlu'na tepki: 'Toplumun içine alalım sizi'

Çorlu tren faciasında oğlunu yitiren Mısra Öz Sel'den Metin Feyzioğlu'na tepki: 'Toplumun içine alalım sizi'
Tarih: 19.08.2019 - 15:09
Kategori: Gündem

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Feyzioğlu, Yargıtay davetine katılmayan barolar hakkında, "Tuzu kuru olanların ne dediği çok önemli değil" sözlerine Çorlu'daki tren faciasında oğlunu yitiren Mısra Öz Sel tepki gösterdi.

TBB Başkanı Metin Feyzioğlu, birçok baronun Yargıtay’ın Saray’daki adli yıl açılış davetine katılmamasına ilişkin açıklamada bulunmuştu. Feyzioğlu Yargıtay davetine katılmayan barolar hakkında “Yargı Reformu değerli bir çalışmadır, inşallah ekimde yasalaşacak, Türkiye'nin önünü açacaktır” demiş, Feyzioğlu sözlerine şöyle devam etmişti:

“Türkiye’nin normalleşmesi sürecinde Yargıtay Başkanlığımız önemli bir adım attı, bize elini uzattı. Biz de elimizi uzattık. Tuzu kuru olanların ne dediği çok önemli değil. Adli yıl açılışının çok önemli bir diyalog zemini olduğunu biliyoruz.”

Çorlu'daki tren faciasında oğlunu yitiren Mısra Öz Sel, Metin Feyzioğlu'nun bu sözlerine tepki göstererek "Yaşadığınız ülkeye sizin deyiminizle “tuzunuz kuru olmadan bir bakın” derim. Tüm tecavüzcüler,katiller dışarda, Hukuk ayaklar altında. Çorlu ailelerini bilir misiniz? Duydunuz mu hiç? Ya yapılan adaletsizliği. Toplumun içine alalım sizi" dedi.

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları