loading
close
SON DAKİKALAR

Çorlu'daki tren faciasında oğlunu kaybeden Mısra Öz'den TCDD'ye: Sorumluluk hissedip, açıklama yapabilecek bir yöneticiniz var mı?

Çorlu'daki tren faciasında oğlunu kaybeden Mısra Öz'den TCDD'ye: Sorumluluk hissedip, açıklama yapabilecek bir yöneticiniz var mı?
Tarih: 21.11.2018 - 13:48
Kategori: Yurt

Çorlu'daki tren faciasında oğlunu kaybeden Mısra Öz Sel, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD)'na "İnsanların ölümüne sebep oldunuz! Sorumluluk hissedip, açıklama yapabilecek bir yöneticiniz var mı?" diyerek tepki gösterdi.

Uzunköprü-Halkalı seferini yapan, içinde 362 yolcu ve 6 personel bulunan yolcu treni 8 Temmuz'da Tekirdağ’ın Çorlu ilçesi Sarılar Mahallesi’nde devrilmiş, 5 vagon raydan çıkmıştı. Kaza sonucunda 25 kişi hayatını kaybetmiş, 338 kişi yaralanmıştı. Üzerinden dört ayı aşkın süre geçmesine rağmen kazada ihmali olanlar hakkında herhangi bir yasal işlem yapılmadı.

Kazada 9 yaşındaki oğlu Arda Oğuz Sel'i kaybeden Mısra Öz Sel, Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda TCDD'nin hesabını etiketleyerek, "Çorlu tren faciasında meteorolojinin uyarılarını neden dikkate almadınız? Aşırı yağış uyarısı olduğu halde hiçbir kontrol sistemini neden çalıştırmadınız? İnsanların ölümüne sebep oldunuz! Sorumluluk hissedip, açıklama yapabilecek bir yöneticiniz var mı?" diye sordu.

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları