loading
close
SON DAKİKALAR

Çözüm diyenler aslında terörün bitmesini istemiyorlar

Çözüm diyenler aslında terörün bitmesini istemiyorlar
Tarih: 11.02.2012 - 23:41
Kategori: Siyaset

DYP Genel Başkanı Çetin Özaçıkgöz, "Her gün ‘çözüm çözüm’ diye bağıranlar aslında bu sorunun bitmesini istemiyorlar. Sorun biterse kendilerine olan ilgi azalacak" dedi.

İstanbul Gaziosmanpaşa’da yapılan "DYP’ye Katılım Töreni"ne katılan Özaçıkgöz, terör sorunundan nemalananlar olduğunu öne sürerek, bunların terörün bitmesini istemediğini belirtti. Özaçıkgöz, şunları söyledi: "Terör sorunundan kimileri parasal rant, kimileri de siyasi rant elde ediyor. PKK terörü biterse bazılarının silah satışı duracak, bazılarının uyuşturucu satışı duracak, bazılarının da aldığı oylar azalacak. Türkiye’nin teröre harcadığı zamanı ve parayı bir hesap edin bakalım.

2007 yılındaki kuruluşumuzdan sonra en hızlı Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da teşkilatlandık. Bölgeye gittiğimizde diğer yerlere nispeten daha coşkulu karşılanıyoruz. Türkiye doğulusuyla, batılısıyla, kuzeylisiyle, güneylisiyle kardeştir. 74 milyonluk Türkiye’de doğulunun batıda, batılının da doğuda iştirak hakkı vardır. İsteyen istediği yerde çalışabilir, istediği yerde ikamet edebilir." Törene Genel Başkan Yardımcıları, İstanbul İl ve İlçe Başkanları, Eski Milletvekili Rifat Yüzbaşıoğlu ve Muş-Bekirhan Aşireti yöneticileri ve bazı eski belediye başkanları da katıldı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları