loading
close
SON DAKİKALAR

Çukurova Belediye Başkanı Çetin sözünü tuttu: İmamoğlu’nun zaferi kebap partisi ile kutlandı

Çukurova Belediye Başkanı Çetin sözünü tuttu: İmamoğlu’nun zaferi kebap partisi ile kutlandı
Tarih: 30.06.2019 - 10:55
Kategori: Yerel

23 Haziran seçimlerinde Adana’da mangalların yanmayacağını belirterek, “Seçimden sonra gelecek İstanbullu seçmenlere mangalı ellerimle yakacağım” diyen Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin sözünü tuttu; kendi elleriyle İstanbul’da oy kullanan vatandaşlara kebap ikram etti....

Yenilenen İstanbul seçimleri öncesi İstanbullu seçmene mangal partisi sözü veren Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, kebapları kendi elleriyle pişirdi ve vatandaşlara ikram etti.

Çukurova Belediyesi’nin Belediyeevleri Mahallesi’nde bulunan Mangalpark’taki etkinliğe CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut ve İstanbul’da oy kullanan seçmenler ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Her şey çok güzel olacak demiştik ve çok güzel oldu. İstanbul seçiminin haksız bir şekilde tekrarlanması yönünde karar alınmasının ardından İstanbul seçmenine çağrıda bulunmuş ve 23 Haziran’da Adana’ya gelmeyin. Seçimin ardından gelirseniz size kendi ellerimle kebap yapacağımın sözünü vermiştim. Bugün bunun için buradayız. Mangal bahane zafer şahane” şeklinde konuştu.

31 Mart yerel seçimlerinde Millet İttifakı adaylarının Adana başta olmak üzere büyük başarı elde ettiğini hatırlatan Çetin, ancak daha sonra İstanbul’da Ekrem İmamoğlu’nun hakkının gasp edildiğini vurguladı. Başkan Çetin, “Ancak 23 Haziran’da halk bu haksızlığa öyle bir cevap verdi ki haksızlığı yapanlar yaptıklarına pişman oldular” ifadesini kullandı.

23 Haziran seçimleri için tüm Türkiye’nin seferber olduğunu belirten Başkan Çetin, elde edilen başarıda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile birlikte herkesin katkısı olduğunu kaydetti.

Başkan Soner Çetin konuşmasının ardından Adana Milletvekili Burhanettin Bulut ile birlikte “Her şey çok güzel olacak” yazılı pankart açtı.

Vatandaşların alkışları eşliğinde mangalın başına geçen Başkan Çetin, başta İstanbul seçmeni olmak üzere vatandaşlara elleriyle kebap ikram etti. Başkan Çetin bu arada Milletvekili Burhanettin Bulut’a elleriyle pişirdiği kebabı yedirdi.

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları