loading
close
SON DAKİKALAR

Culio, Galatasaray Maçında Yok

Culio, Galatasaray Maçında Yok
Tarih: 26.03.2012 - 10:48
Kategori: Spor

Orduspor Başkanı Nedim Türkmen, Arjantinli Emmanuel Culio'nun Galatasaray maçında oynatılmayacağını söyledi...

Orduspor Başkanı Nedim Türkmenberaberindeki Ordusporlu futbolcular Bruno ve Ömer ile Güzelordu Meliha-Lütfü Türkmen İlköğretim Okulu’nda düzenlenen panele katıldı.

Panel sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Türkmen, Culio’nun dünkü maç sonrası "sezon sonunda Galatasaray’a döneceği" yönünde açıklamalarda bulunduğunu anımsattı.

"Oyuncumuzun Kafası Karıştı"

Arjantinli oyuncuyu sezon başında Galatasaray’dan satın alma opsiyonlu kiraladıklarını ve 350 bin avro verdiklerini anlatan Türkmen, şöyle devam etti: "Haziran ayında da 1 milyon 550 bin avro verdiğimizde oyuncu bizim, hukuki durum bu. Oyuncuyla da 4 yıllık sözleşme yaptık.

Hatta bu sezonun ilk bir aylık döneminin sonrasında Culio bana gelerek bu sözleşmeyi 5 yıla çıkarmamızı istedi. Ben de tamam dedim. Ama daha sonraki süreçte özellikle Galatasaray teknik direktörünün (Arda gitmese Culio’yu vermeyecektik) yönünde açıklamaları oldu, bizim oyuncumuzun kafası karıştı. Sonuçta da oyuncu bana bir ay önce (Galatasaray beni istiyor sezon sonu dönmek istiyorum) dedi." 

"Gitmek İsteyen Futbolcuyu Tutamazsınız"

Türkmen, Culio’nun kendisiyle konuşmasının ardından dünkü maç sonrası yaptığı açıklamaları eleştirerek, şunları kaydetti: "Kendisine konuşmamızda sezon sonu oturup konuşacağımızı söyledim. Hatta (Orduspor’un üzerinde hiçbir oyuncu olamaz, siz giderseniz yerinize üç Culio getiririm) dedim.

Ama dünkü maç sonrası yaptığı açıklamaların ne yeri ne de zamanı. O yüzden hocaya söyledim, Culio’yu Galatasaray maçında oynatmayacağız. Hukuken haklar bizde olsa bile gitmek isteyen futbolcuyu tutamazsınız. Futbolcu (ayağım çekiyor) der, oynamaz. Hangi düşüncelerle bu açıklamayı yaptı bilmiyorum ama doğru olmamıştır." 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları