loading
close
SON DAKİKALAR

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan Coronavirüs'e yakalandı: Omicron varyantı olduğunu öğrendiğimiz hastalığı hamdolsun hafif geçiriyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan Coronavirüs'e yakalandı: Omicron varyantı olduğunu öğrendiğimiz hastalığı hamdolsun hafif geçiriyoruz
Tarih: 05.02.2022 - 15:49
Kategori: Gündem

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile birlikte yaptırdıkları Koronavirüs (Covid-19) testlerinin pozitif çıktığını duyurdu.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile birlikte yaptırdıkları Koronavirüs (Covid-19) testlerinin pozitif çıktığını duyurdu.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zonguldak-Kilimli Yolu Prof. Dr. Şaban Teoman Duralı Tünelleri ile yapımı tamamlanan diğer projelerin toplu açılış törenine Vahdettin Köşkü’nden canlı bağlanarak konuşmasının başında, rahatsızlandığını açıkladı. Erdoğan; “Sizinle Zonguldak’ta yüz yüze görüşmek, hasbihal etmek, hasret gidermek için iki hafta önce planladığımız ziyareti olumsuz hava şartları sebebiyle bugüne ertelemek mecburiyetinde kalmıştık. Bugün de soğuk algınlığı ve sesimizdeki kısıklık sebebiyle Zonguldak’a yine gelemedik. Nasip değilmiş. Buna rağmen, Prof. Dr. Teoman Duralı Tünelleri başta olmak üzere, şehrimize kazandırdığımız 3 milyar 404 milyon liralık yatırımların resmî açılışını canlı bağlantıyla da olsa gerçekleştirmek istedik” dedi.

Omicron varyantı olduklarını ifade eden Erdoğan, "Hamdolsun hafif geçiriyoruz" diye belirtti. Erdoğan vatandaşlara, "Görevimizin başındayız. Çalışmalarımıza evde devam edeceğiz. Dualarınızı bekliyoruz" diye seslendi.

Erdoğan'ın paylaşımı şöyle:

"Bugün hafif belirtiler üzerine eşimle birlikte yaptırdığımız COVID-19 testimizin sonucu pozitif çıktı. Omicron varyantı olduğunu öğrendiğimiz hastalığı hamdolsun hafif geçiriyoruz. Görevimizin başındayız. Çalışmalarımıza evde devam edeceğiz. Dualarınızı bekliyoruz."

Emine Erdoğan yaptığı paylaşımda;

Anca beraber, kanca beraber Gülümseyen gözlerle:)
İnşallah en kısa sürede bu hastalığı Tayyip beyle birlikte atlatacağız. Dualarınızı bekliyoruz.

Kaynak : wwww.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları