loading
close
SON DAKİKALAR

Cumhurbaşkanı Gül'den ilk açıklama

Cumhurbaşkanı Gül'den ilk açıklama
Tarih: 11.02.2012 - 22:39
Kategori: Siyaset

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, 24 şehit haberinin ardından bir açıklama yaptı. Gül, 'bu saldırının intikamı çok büyük olacaktır' dedi.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Hakkari'deki terör saldırılarıyla ilgili gazetecilerin sorularını yanıtladı. İstanbul'daki 27. İSEDAK toplantısının öncesinde açıklama yapan Gül, "Bize bu acıyı çektirenler misliyle çekecektir. Bu saldırıların intikamı çok büyük olacaktır" şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, "Türkiye’deki demokratik gelişmeleri eğer terör neticesinde elde ediyoruz zehabına kapılanlar varsa şunu bilmelidirler ki; büyük bir tarihi yanılgı içerisindedirler. Kendi halkımızı kucaklamak, kendi halkımıza şefkat göstermek, kendi halkımızın hak ve hukukunu korumak başka bir şeydir ama teröre karşı asla taviz vermeden, sonuna kadar kararlı bir şekilde mücadele etmekse bizim, hem devletin hem de milletin kararıdır" dedi.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Hakkari’nin Çukurca ilçesindeki terör saldırısına ilişkin, "Şunu kimse unutmamalıdır ki bize bu acıyı çektirenler, misliyle çekeceklerdir. Devletimizi bu saldırılarla sarstıklarını zannedenler, hizaya getireceklerini zannedenler, göreceklerdir ki bu saldırıların intikamı çok büyük olacaktır ve misliyle de alınacaktır" dedi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları