loading
close
SON DAKİKALAR

ÇYDD-Çağdaş Yaşam; 13 Nisan'ı Unutmadık!

ÇYDD-Çağdaş Yaşam; 13 Nisan'ı Unutmadık!
Tarih: 13.04.2022 - 09:31
Kategori: Gündem

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneğinden yapılan açıklamada; Kumpasın 13.yılında yaşananları unutmadığımızı bir kez daha yinelemek için Genel Başkanımız Prof. Dr. Ayşe Yüksel ve yöneticiler 13 Nisan 2022 Çarşamba Saat: 20,00'da Medya Siyaset TV’nin konuğu olacak.

Kumpasın 13.yılında yaşananları unutmadığımızı bir kez daha yinelemek için Genel Başkanımız Prof. Dr. Ayşe Yüksel, ÇYDD Yönetim Kurulu üyeleri Prof. Dr. Cihan Tansel ve Av.Fatma Nur Gerçel ile ÇYDD Erenköy Şubesi Başkanı Altan Eraslan Medya Siyaset TV’nin konuğu olacak.

Youtube üzerinden Medya Siyaset Tv'de yayınlanacak olan yayını aşağıda linkten takip edebilirsiniz. youtu.be/ohxIHtp0Q1k

Resim

Ayrııca Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği tarafından 13 Nisan'da yapılacak başka bir programda; 

Ergenekon Soruşturması kapsamında başta unutulmaz Genel Başkanımız Prof. Dr. Türkan Saylan ve ÇYDD Yönetim Kurulu üyelerimizin evleri ile ÇYDD Genel Merkezi ve şubelerine yapılan polis baskını sonucunda yaşananları unutmayacağız, unutturmayacağız!

Kumpasın 13.yılında yaşananları unutmadığımızı bir kez daha yinelemek için 13 Nisan Çarşamba Günü saat 17.00’de bir araya geliyoruz.

Açış konuşmasını ÇYDD Genel Başkan Yardımcısı Lale Pilatin’in yapacağı etkinliğin yönlendiriciliği ÇYDD Genel Başkan Yardımcısı Av. Sedat Durna üstlenecek.

İlk olarak gazeteci Hilmi Hacaloğlu tarafından Ergenekon Soruşturması kapsamında “ÇYDD Neden Hedef Gösterildi?” sorusunun ele alınacağı etkinlikte, o süreci yaşayan ÇYDD gençlerinden Deniz Meriçli Acun, Elif Murat ve Hasan Karaoğlu ile 13 Nisan gününde yaşananlar konuşulacak. Kapanış konuşması ise ÇYDD Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Av. Fatma Nur Gerçel ve ÇYDD Genel Merkez Onur Kurulu Üyesi Prof. Dr. Filiz Meriçli gerçekleştirecek.

Yayınımızı eş zamanlı olarak YouTube kanalımız Çağdaş Yaşam TV’den izleyebilirsiniz.

Etkinlik için yayın linki: us06web.zoom.us/meeting/regist

 

Kaynak : www.istanbulgercegi.com - Dilfiraz Değerli

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları