loading
close
SON DAKİKALAR

ÇYDD ve Eğitim-İş Sendikası'ndan Beylikdüzü'nde konser

ÇYDD ve Eğitim-İş Sendikası'ndan Beylikdüzü'nde konser
Tarih: 28.11.2018 - 11:25
Kategori: Yerel

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Beylikdüzü Şubesi ile Eğitim-İş Sendikası İstanbul 3 Nolu Şubesi’nin oluşturduğu “Umudun Melodisi THM Topluluğu” Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi (BAKSM)’nde konser verdi.

BAKSM, Beylikdüzü’ndeki müzikseverlerin kulakların pasını silen muhteşem bir türkü şölenine ev sahipliği yaptı. Şef Remzi Uzgidim yönetimindeki “Umudun Melodisi THM Topluluğu” seslendirdiği türkülerle dinleyicileri Balkanlar’dan Anadolu’ya uzanan bir türkü yolculuğuna çıkardı. Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Beylikdüzü Şubesi ile Eğitim-İş Sendikası İstanbul 3 Nolu Şubesi üyelerinden oluşan koro, gecenin sonunda müzikseverlerden büyük alkış topladı.

Çılbır, Hayırseverlere Çağrı Yaptı

ÇYDD Beylikdüzü Şube Başkanı Sebahattin Çılbır, konser sonunda yaptığı konuşmada, Beylikdüzü’ne BAKSM gibi çağdaş ve modern bir kültür merkezi kazandıran Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na teşekkür etti. ÇYDD Beylikdüzü Şubesi olarak 200’e yakın öğrenciye burs verdiklerini söyleyerek kurumsal ve bireysel burs verenlere şükranlarını sunan Sebahattin Çılbır, “Atatürk ilke devrimlerini korumak, yaşatmak ve geliştirmek için çalışan bir sivil toplum kuruluşuyuz. Üyelerimizin, dostlarımızın ve özellikle destekçilerimizin verdikleri güç ile özellikle burs veren bir kuruluş olarak tanınmaktayız. Gelin bir kız çocuğunun daha elinden tutabilmenin mutluluğunu birlikte yaşayalım.” şeklinde konuştu.

Şatır ve Akkaş, Plaket Takdiminde Bulundu

Konsere katılan Beylikdüzü Belediyesi Birinci Başkanvekili Ömer Şatır, konserin sonunda, ÇYDD’ye katkı sunan burs verenlerden İlker Beyhan’a plaket takdim etti. Sendika olarak Çağdaş Yaşam’ın her zaman yanında olacaklarını belirten Eğitim-İş 3 Nolu Şube Başkanı Oğuz Akkaş da koroyu yöneten Şef Remzi Uzgidim’e ve saz topluluğuna Çağdaş Yaşam ve Eğitim-İş adına teşekkür plaketi takdim etti.

 

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları