loading
close
SON DAKİKALAR

ÇYDD'nin 21. Şubeler Toplantısı Antalya’da gerçekleşti

ÇYDD'nin 21. Şubeler Toplantısı Antalya’da gerçekleşti
Tarih: 19.03.2019 - 16:52
Kategori: Yaşam

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD)'nin 21. Şubeler Toplantısı, 16–17 Mart tarihlerinde Antalya’da yapıldı.

ÇYDD'nin Genel Merkez Yönetim Kurulu, Kurumsallaşma Birimi üyeleri, iç eğitimciler, iç denetçiler ve 110 şubesinden 78’inin temsilcilerinin katıldığı toplantı iki gün sürdü. Yaklaşık 300 kişinin katıldığı toplantının yaklaşık 100 kişisini Çağdaş Gençlik Birimi temsilcileri oluşturdu.

Açılışını ve sunuculuğunu Genel Başkan Yardımcısı Gülsün Kaya’nın yaptığı toplantıya katılamayan Genel Başkan Prof. Dr. Aysel Çelikel’in konuşmasını Genel Başkan Yardımcısı Nihal Kızıl okudu. Kızıl'ın okuduğu Çelikel'in açıklaması şöyle:

“ÇYDD’nin kuruluşunun 30. yılını kutlamak ve 2019 yol haritasını çizmek için toplanıldık. 17 yıldır kurumsal ve kişisel olarak yaşadığımız mutsuzluğun kaynağının din merkezli siyaset, eğitim, yönetim dayatmaları olduğunu biliyoruz. Mutsuzluğumuz umutsuzluğa dönüşmemeli. Çocuklarımız da bu topraklarda yaşayacak, yeter ki bizler özgüvenimizi, gücümüzü, kimliğimizi kaybetmeyelim. Özgür düşünceli, Atatürk ilkelerine değer veren aydın insanlar yetiştirelim. Sabırla, inançla çalışmalıyız. Karanlığa teslim olamayız."

Açılıştan sonra Kurumsal Gelişim Birimi sorumlusu Merkez YK üyesi Canan Şener, İç Denetim sorumlusu Merkez Yedek YK üyesi Dilara Yaltrak ve İç Eğitim sorumlusu Gamze Dokur, katılımcılara çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Av. Nazlı Gözde Çakmak’ın Kişisel Verileri Koruma (KVK) Yasası konusundaki bilgilendirici  sunumundan sonra üyeler ve gençler önceden belirlenmiş üçer konuyu 10 gruba ayrılarak tartıştı.

Çalıştay sonucunda “Şube Yetkinlik Ölçütleri” başlıklı konuda oluşan görüşleri Nilay Eseceli, “2019 Stratejik Planı ve Hedeflerimiz” konusunu Serpil Gür, “Ülke Koşullarında Nasıl Bir ÇYDD?” konusunu da Fırat Örüç sundu.

Çağdaş Gençlik Birimi’nin “Dernek Proje ve Etkinliklerine Katılım” konusunu Tuğçe Çimen ve Emine Gökşen; “Gençliğin ÇYDD Hedefleri” konusunu Oğuzhan Parıltan ve Seren Akçay; “Sosyal Medya Hesaplarının Kullanım stratejileri” konusunu da Kaan Öngüner ve Zeynel Aydın sundu.

ÇYDD Samsun Şubesi Saymanı Oktay Ergör’ün Atatürk’ün Samsun’a çıkışının 100. Yılı kutlama programı ile ilgili bilgilendirmesinin ardından programın “Serbest Kürsü” bölümüne geçildi.

Şubeler Toplantısı, Genel Başkan Yardımcısı Nihal Kızıl’ın kapanış konuşmasıyla tamamlandı.

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları