loading
close
SON DAKİKALAR

Davutoğlu, 'İnşallah hükümet kurmak nasip olur'

Davutoğlu, 'İnşallah hükümet kurmak nasip olur'
Tarih: 15.07.2015 - 21:46
Kategori: Siyaset

Ahmet Davutoğlu, AKP Ankara il teşkilatının iftar programında konuştu.

Davutoğlu, Netice ne olursa olsun inşallah güçlü bir hükümet kurmak nasip olur. Ama kuramazsak ve seçim mukadder olursa netice ne olursa olsun aziz milletimizin müsterih olmasını ve geleceğe ümitle bakmasını istirham ediyorum. Türkiye'de bütün bir milleti kucaklayan, 78 milyonu kucaklayan bir hükümet vardır. 78 milyonun sözcülüğünü yapan AKP kadroları vardır ve duruma hakimdir dedi.

''ÇOK ÇALIŞACAĞIZ''

Başbakan Davutoğlu: "Eğer bütün güçleriyle uluslararası çevreler ve Türkiye'deki bazı çevreler AKP iktidarının üzerine gelmişlerse, AKP iktidarını bir nebze olsun sendeletme çabası içine girmişlerse aslında hedef AKP değil, bütünüyle Türkiye'dir. Biz AK Parti hareketinin başarısını bir gereklilik olarak görüyoruz ve AKP'nin başarısını Türkiye dışındaki gönül coğrafyamızın huzuru ve geleceği için de bir teminat olarak görüyoruz. Onun için çok çalışacağız."

Bana gelen raporlar da onu gösteriyor, hükümet kurarsak inşallah bütün teşkilat bu hükümetin başarısı için çalışacak. Ama muhalefet partileri bu konuda geri adım atarlar, hükümet kurma imkanı olmazsa da milli iradeye gittiğimizde dimdik, harekete hazır AKP teşkilatlarının arkamızda olduğunu bilmek en büyük güvencemizdir.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları