loading
close
SON DAKİKALAR

Davutoğlu'ndan İstanbul mesajları

Davutoğlu'ndan İstanbul mesajları
Tarih: 17.05.2015 - 21:05
Kategori: Siyaset

AKP Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin İstanbul mitinginde konuştu. Davutoğlu, 'Biz iktidar olamazsak görevi devrederim' dedi.

AKP Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin İstanbul mitinginde konuştu. Davutoğlu, "Biz iktidar olamazsak görevi devrederim" dedi.

Mursi'ye yönelik idam kararına tepki gösteren Davutoğlu, emeklilere de seslendi: Buradan emekli kardeşlerimize, büyüklerimize bir kez daha söylüyorum. Seçim öncesinde de sonrasında da biz hiçbir zaman yerine getirmediğimiz vaadi dile getirmedik. İnşallah en kısa zamanda, emeklilerimizle ilgili de hayat standartını daha da yükseltecek her türlü adımı atacağız.

İşte Davutoğlu'nun konuşmasından satırbaşları;

-Çocukluğum Fatih'te geçti. İstanbul benim en büyük hocamdır. İstanbul bizim için aşktır, sevdadır.
Bizi görmek isteyen, bizi anlamak isteyen İstanbul'a bakacak. İşte istanbul büyük bir kalabalık içinde yeniden Ak Parti'ye sahip çıkıyor. İstanbul sana teşekkür ediyorum seni selamlıyorum. Bu benim 41. mitingim işte İstanbul. Bizim diğerlerinden farkımız vardır. Biz bu bayrağı dünyada dalgalandırdık. Bizim için her yer Türkiye.

BAŞARAMAZSAM GÖREVİ BAŞKASINA EMANET EDERİM

-Onlara, birinci parti olamazsınız istifa edecek misiniz diyorum? Onlar hiç birşey demiyor. Eğer başaramazsam görevi başkasına emanet ederim. Onlar bunu diyemiyor işte bu bizim farkımız. Biz kazanacağımız biliyoruz.

-Onlar, hiç iktidar olurum demiyor çünkü onlar millete güvenmiyorlar. Bunlar AK Parti'yi engellemeye çalışıyorlar. Milleti arkasına alanları durdurabilirler mi? İstanbul 7 Haziran'da yeni bir fetih yapmaya hazır mıyız?

-4 yanlış yanyana gelip AK Parti'yi götürmeye çalışıyorlar. Burada 1 doğru 4 yanlışı götürür. AK Parti, elif gibi dimdik duran bir partidir.
MHP koltuğu bırakıp kaçtı. Bu millet MHP'yi iktidara taşır mı? 1 doğru 4 yanlışı tarihe gömer! Bunlar üç parti bir de paralel var onlara karşı biz varız. Bizim amacımız iktidar olup millete hizmet etmek. Biz siyasetin öncüsüyüz, bizim hedeflerimiz var. Onlar bizim arkamızdan gelip nal topluyorlar başka işleri yok.

PARALEL ÇETENİN SAVCILARI...

-Bu paralel çetenin savcıları, hani 17-25 Aralık'la darbe yapmak isteyenler meslekten men edilince, o gün dediler ki 'Bunların da akıbeti Adnan Menderes gibi olacak' yani bana, Cumhurbaşkanımıza Adnan Menderes'i işaret ediyorlar. Be hey gafiller, eğer biz, bize şehadet nasip olacaksa Allah şahit ki millet için, vatan için, Allah için şehit olacaksak bir an tereddüt etmez Hazreti Azrail'e 've aleykümselam' deriz.

HZ. AZRAİL'E VE ALEYKÜM SELAM DERİZ

- Milli birliğin ve beraberliğin adresi AK Parti. Vatanını teminatı AK Parti'dir. Hürriyet, özgürlükler, demokrasi, 14 Mayıs'ta bu denizin hemen karşısında yıllardır bakmaktan hüzün duyduğumuz Yassıada'daydık. Bu paralel çetenin savcıları, hani 17-25 Aralık'la darbe yapmak isteyenler meslekten men edilince, o gün dediler ki 'Bunların da akıbeti Adnan Menderes gibi olacak' yani bana, Cumhurbaşkanımıza Adnan Menderes'i işaret ediyorlar. Be hey gafiller, eğer biz, bize şehadet nasip olacaksa Allah şahit ki millet için, vatan için, Allah için şehit olacaksak bir an tereddüt etmez Hazreti Azrail'e 've aleykümselam' deriz.

İSİMLERİ ANILMAYACAK

- Nasıl Türkiye'de Adnan Menderes'e idam cezasını veren Salim Başol'un bugün adı anılmıyorsa, önümüzdeki on yıllarda da Mısır'da Mursi ve arkadaşları anılacak ama ona idam cezası verenler tarihin çöplüğüne atılacak"

TÜRKİYE'YE BİR SİSİ ARIYORLAR

- Azınlık vakıflarının malları iade edildi. Anayasa Mahkemesi'ne bireysel başvuru hakkı tanındı. Siyasi partilerin kapatılması tarihe karıştı. Şimdi bütün bunları görmeyenler tutturmuşlar AK Parti otoriterliği temsil ediyor. Aslında AK Parti'yi bu şekilde itham ederek kendi otoriter rejimlerini kurmaya çalışıyorlar. Türkiye'ye bir Sisi arıyorlar Sisi" Buna izin verir misin İstanbul? Özgürlüklerin devamı için AK Parti demeye devam edecek miyiz? Özgürlükler insan onurudur ve bu onuru korumak için ayağa kalkmaya var mıyız? Zalimlere karşı dimdik durmaya var mıyız?

EMEKLİLERE SESLENDİ

-Buradan emekli kardeşlerimize, büyüklerimize bir kez daha söylüyorum. Seçim öncesinde de sonrasında da biz hiçbir zaman yerine getirmediğimiz vaadi dile getirmedik. İnşallah en kısa zamanda, emeklilerimizle ilgili de hayat standartını daha da yükseltecek her türlü adımı atacağız.

TAŞERON KARDEŞLERİMİZ...

Taşeron kardeşlerimizi istismar ediyorlar. Geçen sene taşeronlarla ilgili yasayı biz çıkardık. Buradan bütün alt işveren durumunda çalışan kardeşlerimize sesleniyorum, asli işte çalışan hiç kimse artık taşeron statüsünde çalışmayacak. Karayolları'nda bulduğumuz formülle bütün asli işte çalışanlara kesin bir çözüm getireceğiz.

AK PARTİ MİTİNGİNDE DEV KALABALIK!

AK Parti'nin ilk büyük İstanbul mitinginde yaklaşık 2 milyon insan Maltepe Meydanı'nı doldurdu. Ak Parti'nin tüm kurmayları da mitingdeki yerini aldı..

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları