loading
close
SON DAKİKALAR

'Defne'nin dosyası kapatılmaya çalışılıyor'

'Defne'nin dosyası kapatılmaya çalışılıyor'
Tarih: 13.02.2012 - 00:29
Kategori: Magazin

Defne Joy Foster (32), 2 Şubat 2011 sabahı Çetin Altan'ın torunu, Ahmet Altan'ın oğlu gazeteci Kerem Altan'ın Kadıköy Caddebostan Tanzimat Sokak'taki evinde ölü bulunmuştu...

Defne Joy Foster’in annesi Hatice Foster, kızının ölümünde Kerem Altan’ın ihmali olduğu iddiasıyla suç duyurusunda bulunmuştu. Kadıköy Cumhuriyet Savcılığı, Adli Tıp Kurumu’nun raporu doğrultusunda Kerem Altan’ın Defne Joy Foster’ın ölümünde ihmali bulunduğuna dair delil olmadığını belirterek ‘takipsizlik’ kararı vermiş ve dosyayı kapatmıştı.

Hatice Foster ise bu karara avukatı Ersan Taştekin aracılığıyla itiraz etmişti. Üsküdar 2. Ağır Ceza Mahkemesi ise itirazı reddetmişti. Avukat Ersan Taştekin, Star TV’deki ‘Duymayan Kalmasın’a dün telefolanla bağlandı ve şunları söyledi:

“Defne’nin ölümüyle ilgili sır perdesi hala kalkmadı. Araştırılmayan ve tabii ki aydınlanamayan en az 15 şüpheli madde var. Mesela o gece evde Kerem Altan ile Defne Joy Foster’ın dışında olan kişiler kim? 15 sigara izmariti bulunmuş, kimlere ait bilinmiyor. Tüm bunlar kamu vicdanını sızlatıyor. Defne’nin dosyası soru işaretleriyle kapatılmaya çalışılıyor. Buna izin vermeyeceğiz ve Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’ne gideceğiz.”

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları