loading
close
SON DAKİKALAR

Demet Akalın için büyük kavga!

Demet Akalın için büyük kavga!
Tarih: 12.02.2012 - 19:50
Kategori: Magazin

Konunun kahramanları, Demet Akalın, eski eşi Önder Bekensir ve İngiltere de top toşturan Tuncay Şanlı...

Önder Bekensir’le Tuncay Şanlı iyi dost, iyi arkadaşlar ve bu arkadaşlığın sonunda Önder Bekensir, Tuncay Şanlı’yı Demet Akalın’la da tanıştırmış…

Sonrasında işler karışıyor. Demet Akalın’la Önder Bekensir’in arası bozuluyor. Ve bu arada Demet Akalın’la Tuncay Şanlı arasında dostluk ilerliyor.

Herşey böyle normal görünürken, olağanüstü bir tesadüf sonunda bir gece, geç ama çok geç bir saatte, Önder Bekensir’e bir haber geliyor. Demet Akalın’la Tuncay Şanlı, bir evde birlikte eğleniyorlar.

Bekensir, çevresinde sempatikliğiyle bilinen bir insan ancak bu konularda son derece hassas ve özellikle arkadaşlık arasında hata kabul etmeyen bir yapıya sahip…

Atlıyor arabasına gidiyor ve ev çıkışı Tuncay Şanlı’nın karşısına dikiliyor.  Ve yakalıyor yakasından… Sonrasında yolun ortasında kavga çıkıyor.

Şimdi bir sessizlik var. O günden beri kimse konuyu ağzına almıyor. Herkes hiç böyle bir olay yaşanmamış gibi davranıyor. Aslında işin ilginç yanı, kavga Tuncay Şanlı evden çıktıktan sonra yaşandığı için, ünlü popçu Demet Akalın’ın bu kavgadan hala haberi olmadığı söyleniyor.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları