loading
close
SON DAKİKALAR

Demet Sağıroğlu: Ben vergimi Diyanet'e değil, eğitime ödemek istiyorum

Demet Sağıroğlu: Ben vergimi Diyanet'e değil, eğitime ödemek istiyorum
Tarih: 30.05.2021 - 17:55
Kategori: Magazin

Şarkıcı Demet Sağıroğlu, Ayasofya'da imamın Atatürk'e lanet okumasına tepki gösterdi. Sağıroğlu "Artık değerlerimize saygı bittiyse, vergimiz de seçmeli olmalı" dedi.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Taksim Camisi'nin açılışının ardından Ayasofya Camii'ne gitmiş,  'Örgün Eğitimle Birlikte Hafızlık Projesi' kapsamında hafızlıklarını tamamlayan 136 öğrenci, Erdoğan’ın da katılıdığı etkinlikte icazet almıştı.  

Program sırasında Erdoğan'a yakınlığı ile bilinen Üsküdar Yıldırım Beyazıt Camii eski İmam Hatibi Mustafa Demirkan'ın Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucu önderi Mustafa Kemal Atatürk'e isim vermeden lanet okuduğu ortaya çıkmıştı.

Şarkıcı Demet Sağıroğlu  Ayasofya Camii'nde imamının Atatürk’e lanet okumasına tepki gösterdi.

Twitter hesabından açıklamada bulunan Demet Sağıroğlu " Küçükken din dersi seçmeliydi. Babam ramazanda oruç tutan, fittesini veren,kurbanını dagıtan biriyken, bana” Senin kararın” diyebilecek mantalitedeydi. Artık değerlerimize saygı bittiyse, vergimiz de seçmeli olmalı. Ben vergimi diyanete değil, eğitime ödemek istiyorum" ifadesini  kullandı. 

 

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları