loading
close
SON DAKİKALAR

Demirtaş; 'kazansan da yoksun kaybetsen de yoksun Davutoğlu'

Demirtaş; 'kazansan da yoksun kaybetsen de yoksun Davutoğlu'
Tarih: 10.05.2015 - 08:05
Kategori: Siyaset

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun sürekli yalan söylediğini belirterek, 'Yalan söyleme konusunda utanmazlar, arlanmazlar, yüzleri de kızarmıyor' dedi.

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun sürekli yalan söylediğini belirterek, "Yalan söyleme konusunda utanmazlar, arlanmazlar, yüzleri de kızarmıyor" dedi.

Demirtaş, Bingöl PTT Meydanı’ndaki mitingde şunları söyledi:

"Ey Başbakan bak iki gün önce benim durduğum yerdeydin, 2 kilometre ötede senin emrinle 4 kişi infaz edildi. Ve, çıktın televizyonlarda dedin ki, hainler cezalarını buldular. Bizatihi talimat verdim, gereği hemen yapıldı dedin. Balistik raporlarıyla ortaya çıkti ki, senin infaz ettirdiğin 4 kişinin Bingöl Emniyet Müdürü suikastıyla hiç bir alakası yokmuş. Ve sen utanmadan, sıkılmadan geldin burada Bingöl'de o infazları savundun yahu. Buraya çıkıp ey Bingöl halkı özür diliyorum demen lazımdı. Ama gelip burada pişkince Bingöl halkının gözlerinin içine baka baka yalanlar söyleyip Bingöl halkına yalanlar söyleyip hakaret edip gerisin geri gittin. Yalan söyleme konusunda utanmazlar, arlanmazlar yüzleri de kızarmıyor. Ama bu gidişle Ahmet Davutoğlu seçimi tamamlamadan Pinokyo'ya dönüşecek. Her gün burnu uzayacak. Yalan konuşa konuşa her gün Pinokyo gibi burnu uzayacak. Her gün bir yalan, çirkin iftirayla meydan meydan dolaşıyor.

Başbakan, Cumhurbaşkanı başkanlık sistemi istiyor kazansa başbakanlığı gidiyor ama kaybedecekler yine başbakanlığı gidecek. Bu seçimlerin kaybedeni Başbakan Davutoğlu olacak.

LÜKS SARAYINDA HUZUR YOK

Saltanat gidiyor. 7 Haziran'dan sonra hesap sorucular gelecek. Çaldıklarınız, vurduklarınız, öldürdükleriniz, kırdıklarınız, yaktıklarınızın hesabını soracak olanlar geliyorlar. O yüzden korkuyorlar, paniklemiş durumdalar. Valla kusura bakmasınlar. Her gün korkularını arttıracağız. Tek bir saniye rahat, huzur vermeyeceğiz. Senin o lüks sarayında sana huzur yok kardeşim.

RABİA’YI HATIRLAMIYOR

Hatırlarsanız bunlar meydan meydan dolaşıp Rabia yapıyorlardı. Şimdi Rabia meydanını hatırlıyorlar mı? Darbe ile düşürülen Mursi 20 yıl hapis cezası aldı. Çıtı çıkıyor mu bunların. Ağzını almıyor Mursi'nin ismini artık. Mısır'ı ağızlarından duyamazsınız. Niye? mevcut yönetimle artık anlaşmak zorundalar. Artık darbecilerle, Mısır'daki darbe yönetimiyle mecburen barışma noktasına geldiler. "

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları