Demirtaş'tan Cumartesi Annesi Elmas Eren için baş sağlığı mesajı

Selahattin Demirtaş, 39 yıl önce gözaltında kaybedilen oğlu Hayrettin Eren’in akıbeti için mücadele eden Cumartesi Annesi Elmas Eren için baş sağlığı mesajı gönderdi.
1980 darbesinin ardından gözaltında kaybedilen Hayrettin Eren'in annesi Elmas Eren 19 Ağustos'ta hayata veda etmiş, 20 Ağustos'ta da son yolculuğuna uğurlanmıştı.
HDP'nin Edirne Cezaevi'nde tutuklu bulunan eski eş genel başkanı Selahattin Demirtaş, Elmas Eren için baş sağlığı mesajı gönderdi.
Demirtaş'ın baş sağlığı mesajı Cumaretsi Anneleri'nin Twitter hesabından "'Herkesin derdi, benim derdimdir' diyen Elmas annemiz için Edirne Cezaevi'nden gönderdiği baş sağlığı mesajı için Selahattin Demirtaş’a, Eren ailesi ve Cumartesi Anneleri olarak teşekkür ederiz" notuyla paylaşıldı.
Demirtaş'ın Elmas Eren'in ardından gönderdiği mesaj şöyle:
ÜYE YORUMLARI
Yorum YapFacebook Yorumları












