Demirtaş'tan Suruç açıklaması

HDP'nin tutuklu cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş'tan Suruç'ta yaşananlara ilişkin açıklama geldi.
Twitter'dan açıklama yapan Demirtaş, "Suruç'ta yaşamını yitirenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyorum. Yaşananlar çok vahimdir. Etkili bir soruşturmayla, gerçekler mutlaka açığa çıkarılmalıdır.
Yurttaşlarımız provokasyonlara gelmemeli, serinkanlılıklarını korumalıdır. Seçimlere baskı, şiddet ve kan bulaştırmaya çalışanların heveslerini kursaklarında bırakmalısınız. Hiçbir şey, insan canından daha kıymetli olamaz" dedi.
1- Suruç'ta yaşamını yitirenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyorum. Yaşananlar çok vahimdir. Etkili bir soruşturmayla, gerçekler mutlaka açığa çıkarılmalıdır.
— Selahattin Demirtaş (@hdpdemirtas) 15 Haziran 2018
2- Yurttaşlarımız provokasyonlara gelmemeli, serinkanlılıklarını korumalıdır. Seçimlere baskı, şiddet ve kan bulaştırmaya çalışanların heveslerini kursaklarında bırakmalısınız. Hiçbir şey, insan canından daha kıymetli olamaz.
— Selahattin Demirtaş (@hdpdemirtas) 15 Haziran 2018
ÜYE YORUMLARI
Yorum YapFacebook Yorumları












