loading
close
SON DAKİKALAR

Demokrasi Konferansı, çalışmalarını basın açıklamasıyla kamuoyuyla paylaşacak

Demokrasi Konferansı, çalışmalarını basın açıklamasıyla kamuoyuyla paylaşacak
Tarih: 24.05.2021 - 16:15
Kategori: Gündem

Demokrasi Konferansı bileşenleri, 25 Mayıs Salı günü yaptıkları ortak çalışmalara ilişkin bir basın toplantısı düzenleyecek.

Demokrasi Konferansı bileşenleri, "Büyük Demokrasi Konferansi"na giden süreçte sürdürülen çalışmaları 25 Mayıs Salı günü düzenleyecekleri basın toplantısı ile kamuoyu ile paylaşacaklar.

Demokrasi Konferansı bileşenleri, Şişli Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Evi, Abidin Dino Salonu'nda saat 10.30'da yapılacak toplantı öncesinde "Gelin karanlığa karşı umudu birlikte büyütelim" çağrısında bulundular.

Demokrasi Konferansı'ndan yapılan açıklama şöyle:
"Türkiye’nin geleceğinde bizim de sözümüz var!" diyenler sesleniyor. Seslerini birleştirerek demokrasi mücadelesini örenler; ülkenin dört köşesinde kadın, emek, ekoloji, çocuk, LGBTİ+ hakları, eşit yurttaşlık ve barış, başta eğitim olmak üzere anadilinde yaşam, inançlarını özgürce yaşayabilmek için mücadele verenler, on binlerce KHK’lının yaşam ve çalışma hakları, göçmenlerin var olma mücadelesi, özerk ve özgür üniversite, özgür bilim, hukukun üstünlüğü, adalet, laiklik, engellilerin hayata katılımı, kültür ve sanat emekçilerinin sesi, kaynağını insan olmakta bulan başta eğitim, sağlık, barınma, tanınma olmak üzere temel haklar için seslerini birbirine katıştırılarak hak ve adalet mücadelesi için ortak emek ve heyecanla sürdürülen Demokrasi Konferansı çalışmalarını, sizlerle paylaşacaklar.

Gelin karanlığa karşı umudu birlikte büyütelim!"

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları