loading
close
SON DAKİKALAR

Deniz Baykal'ın doktorundan yeni açıklama

Deniz Baykal'ın doktorundan yeni açıklama
Tarih: 01.12.2017 - 14:21
Kategori: Gündem

Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş, eski CHP Genel Başkanı ve CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın sağlık durumuyla ilgili yeni açıklama yaptı.

Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş, CHP eski Genel Başkanı ve CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı. İbiş, "Bilinçsel fonksiyonları güzel, hergün daha iyiye gidiyor.Yardımla ayakta duruyor, sandalyeye oturabiliyor. Önümüzdeki günlerde Almanya'da rehabilitasyon merkezine gidecek" dedi.

Erkan İbiş; "Ailenin de isteği üzerine fizik tedavi ve rehabilitasyon uygulaması için Almanya'da bir merkeze önümüzdeki günler içerisinde gidecek. İlgili klinikten gün bekleniyor, bildirdikleri gün gidecek ve tedavisine orada devam edilecek" ifadesini kullandı. 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları