loading
close
SON DAKİKALAR

''deniz feneri''

''deniz feneri''
Tarih: 12.02.2012 - 18:10
Kategori: Siyaset

Gürsel Tekin, Deniz Feneri soruşturmasının şike soruşturmasından daha önemli olduğunu ancak kamuoyunun dikkatinin şike soruşturmasına yönlendirildiğini söyledi.

CHP Genel Başkanı Yardımcısı Gürsel Tekin, Söz Sende programında Balçiçek İlter'e konuştu Metris Cezaevi'nde tutuklu bulunan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ı ziyaret eden Tekin, "Yıldırım'ın kendisi açısından bir üzüntüsü olmadığını, kulübü ve taraftarı için üzgün olduğunu" söyledi.
Gürsel Tekin, "Her ne kadar Beşiktaşlı olsam da Aziz Bey ile çok yakın bir ilişkim var, Kadıköy Belediyesi'nden... Kulübün bugünkü noktaya gelmesinde Aziz Yıldırım büyük emeği olan bir insandır. Kamuoyunda yanlış bir algı var. Aziz Yıldırım, şikeden dolayı tutuklanmış değil, 'silahlı örgüt' iddiasıyla gözaltında." şeklinde konuştu.

ZAMANLAMA MANİDAR
Türkiye'de tutukluluk sürelerinin uzunluğuna dikkat çeken Tekin, cezaevinde binin üzerinde çocuğun tutuklu bulunduğunu hatırlattı.
Deniz Feneri soruşturmasının "şike" soruşturmasıyla eş zamanlı başladığını hatırlatan Tekin, zamanlamayı manidar bulduğunu söyledi. Tekin, Deniz Feneri soruşturmasının şike soruşturmasından daha önemli olduğunu ancak kamuoyunun dikkatinin şike soruşturmasına yönlendirildiğini söyledi. Tekin, bedelli askerlik tartışmalarıyla ilgili olarak da hükümetin daha önceki söylemlerinin arkasında durması gerektiğini söyledi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları