loading
close
SON DAKİKALAR

Denizbank ile PTT'den ortak kart

Denizbank ile PTT'den ortak kart
Tarih: 12.02.2012 - 17:09
Kategori: Ekonomi

Denizbank ve PTT arasındaki işbirliğiyle PTT kartları debit kart özelliği kazandı.

İşbirliği kapsamında, PTT ATM'leri tüm bankaların dahil olduğu ortak ATM ağına katılırken, PTT ile Denizbank müşterileri iki kurumun ATM'lerinden de ücretsiz yararlanacak. 

PTT Yönetim Kurulu Başkanı Osman Tural, işbirliğine ilişkin düzenlenen basın toplantısında yaptığı konuşmada, kurum olarak bu işbirliği ile müşterilere sundukları hizmetlere bir yenisini eklediklerini, Denizbank ile gerçekleştirdikleri bu proje ile yenilenen PTT kart ve kredili hesap ürünlerini müşterilere sunmaya başladıklarını söyledi.

İşbirliği ile artık tüm PTT müşterilerinin dünyanın herhangi bir yerinde PTT kartı ile işlem yapabileceğini ve kartını alışverişlerde kullanabileceğini belirten Tural, diğer bankaların müşterilerinin de ''PTT Matik''ler üzerinden ATM hizmeti alabileceklerini kaydetti.

Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş de iki kurum arasındaki işbirliğinin önümüzdeki dönemde müşterilere birçok avantaj getireceğini, işbirliği ile yaklaşık 4 milyon PTT müşterisinin Denizbank'ın hizmetinden yararlanacağını bildirdi.

-4 MİLYON KULLANICI PTT VE DENİZBANK ATM'SİNE ULAŞABİLECEK-

Verilen bilgiye göre; Denizbank ile PTT'nin yaptığı işbirliğiyle PTT müşterileri, artık tüm banka ATM'lerinde kullanılabilecek ortak banka kartı ve ön ödemeli kart ürünlerine sahip olabilecek. PTT müşterileri, ayrıca hesaplarında yeterli para olmasa bile PTT Kredili Hesap ile acil nakit ihtiyaçları için kredi kullanabilecek. İşbirliği çerçevesinde emekli maaşı ve aylık alanlarla birlikte yaklaşık 4 milyon PTT kart kullanıcısı, toplam 2 bin 300 adet PTT ve Denizbank ATM'sine kolayca ulaşabilecek. 

İşbirliğiyle Denizbank müşterileri PTT ATM'lerinden, PTT müşterileri de bin 200 Denizbank ATM'sinden ücretsiz olarak yararlanacak. PTT müşterileri, yeni PTT kartlarıyla hem yurt içinde hem de yurt dışında tüm ATM'lerden para çekebilecek ve aynı zamanda alışveriş yapabilecek.

''PTT Kart'' ve ''PTT Kredili Hesap'' almak isteyen müşteriler, başvuru işlemlerini yaklaşık bin 300 PTT merkez ve şubesinden yapabilecek, ayrıca acenteler dahil Türkiye genelindeki toplam 4 bin 243 PTT iş yerinden parasal işlem gerçekleştirebilecek.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları