loading
close
SON DAKİKALAR

Denizli’de ücretsiz teleferik kuyruğu

Denizli’de ücretsiz teleferik kuyruğu
Tarih: 01.11.2015 - 16:31
Kategori: Gündem

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin Bağbaşı Mahallesi’nde yaptırdığı teleferik ziyaretçi akınına uğradı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin Bağbaşı Mahallesi’nde yaptırdığı teleferik ziyaretçi akınına uğradı. Bağbaşı Mahallesi’nden Bağbaşı Yaylası’na 7 dakikada ulaşımı sağlayan teleferiğe binmek isteyenler 1 kilometre uzunluğunda kuyruk oluşturup, saatlerce sıra bekliyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, iki haftada 84 bin kişinin teleferiğe bindiğini söyledi.

Belediyenin 32 milyon TL harcayarak yaptırdığı teleferik, 2 haftadan bu yana ücretsiz hizmet veriyor. 24 kabinden oluşan ve her bir kabini 8 kişilik olan teleferik ücretsiz olunca ziyaretçi akınına uğradı. 7 dakikada 1500 metre yükseklikteki zirveye ulaşmak isteyenler, sabahın ilk ışıklarında teleferik kuyruğuna giriyor. Teleferik iki hafta daha ücretsiz olacak. Büyükşehir Belediye Başkanı AK Parti&mi Osman Zolan, teleferiğin hizmete girdiği iki haftadan bu yana 84 bin kişinin teleferiğe bindiğini söyledi. Zolan, şöyle dedi:

"Ne denli isabetli bir iş yaptığımızı anlıyoruz. Denizlililer, teleferiği çok sevdi. İnsanlarımızın bu ilgisi bizi çok mutlu etti. Bazen 1 kilometrelik kuyruk oluyor. İnsanlarımız kent manzarasında teleferiğe binip, yaylada güzel zaman geçiriyor. Teleferik özellikle hafta sonları çok yoğun oluyor. Kısa sürede Denizli’de teleferiğe binmeyen kalmayacak gibi görünüyor."

DHA

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları