loading
close
SON DAKİKALAR

'Deplasman fatihleri' karşı karşıya

'Deplasman fatihleri' karşı karşıya
Tarih: 14.02.2012 - 14:22
Kategori: Spor

Süper Lig'in 27. haftasında dış saha puan sıralamasında ilk iki sırayı alan Galatasaray ile Mersin İdmanyurdu lig tarihinde 24. kez karşılaşacak

Dış sahada yaptığı 13 maçtan aldığı 7 galibiyet ve 4 beraberlikle 25 puan toplayarak dış saha puan cetvelinde ilk sırada yer alan Galatasaray, 13 maçta 6 galibiyet ve 3 beraberlikle 21 puan toplayarak ikinci sırada bulunan Mersin İdmanyurdu ile 17 Şubat Cuma günü Mersin Tevfik Sırrı Gür Stadı’nda karşılaşacak.

Sarı-kırmızılıların rakipleri ile aradaki puan farkını korumak için çıkacağı karşılaşmada, kırmızı-lacivertli ekip de düşme potasından uzaklaşmak için mücadele edecek.

İç sahada, yaptığı 13 maçtan aldığı 3 galibiyet ve 3 beraberlikle 12 puan toplayarak, iç saha puan cetvelinde son sıradaki Ankaragücü’nün hemen üstünde yer alan Mersin İdmanyurdu, "deplasman fatihi" karşısında puan ya da puanlar alarak "evinde kazanamama" şansızlığını kırmaya çalışacak. 

"Artık Kazanmamız Gerek"

Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, Anadolu takımları arasında bulunan Mersin İdmanyurdu’nun özellikle deplasmanda topladığı puanlarla dikkati çektiğini söyledi.

İç sahadaki maçlarda gerek sakatlık, gerek şanssızlıklar, gerekse Ben Yahia’nın uzun süre Tunus Milli takımında forma giymesi nedeniyle istedikleri sonuçları alamadıklarına işaret eden Kahramanlı, "Artık iç sahada da kazanmaya başlayacağız" dedi.

Galatasaray’ın güçlü bir takım olduğunu ifade eden Kahramanlı, şunları kaydetti: "Biz de iyi bir takımız. Ligde 5’inci sırada yer alan Gençlerbirliği’ni deplasmanda güzel bir oyun neticesinde yenerek bunu gösterdik.

Özellikle eksik oyuncuların aramıza katılmasıyla daha da iyi hale geleceğiz. Hedefimiz, Galatasaray’ı taraftarlarımızın da desteği ile yenerek iç sahada kazanmaya başlamak. Bunu yapacak gücümüz var. El birliği ile bunu başaracağımıza inanıyorum."

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları