loading
close
SON DAKİKALAR

Depremzedeler için gönüllü çalıştılar

Depremzedeler için gönüllü çalıştılar
Tarih: 12.02.2012 - 23:02
Kategori: Özel Haberler

Van’da meydana gelen deprem sonrası, depremzedelere yardım seferberliğine katılarak gönüllü olarak çalışanlar arasında sanat dünyasının ünlüleri de vardı.

Kadıköy Belediyesi’nin Merkez Binası’nda oluşturulan Depremzedelere Yardım Toplama Merkezi’nde yüzlerce çalışanla birlikte giysi katlayan, koli hazırlayanlar arasında  Muhteşem Yüzyıl Dizisi’nde Malkoçoğlu karekterini canlandıran, Burak Özçivit, Bizim Yenge Dizisi’nin oyuncusu Şebnem Bozoklu, Sevilen oyuncu Levent Üzümcü ile Çocuklar Duymasın dizisinde oynayan Serkan Balbal, Issız Adam sinema filminden tanıdığımız Melis Birkan da vardı. 

Tıpkı twitter de haberleşip kendi istekleriyle gönüllü olarak gelen diğer yardımseverler gibi Kadıköy Belediyesi’ne gelen oyuncular, gün boyunca kimi zaman giysi kolisi hazırladı, kimi zaman da kolileri araçlara taşıyarak depremzedelere kilometrelerce uzaktan yardım ellerini uzattılar. 

Günlük sade giysileriyle fark edilmeyen, ancak dikkatli  gözler tarafından fark edilen oyuncular, hiçbir reklama ihtiyaç duymadan verilen her işi de yaparak, mütevazi görüntüleri, alçakgönüllü tavırlarıyla da sempati topladılar. 




ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları