loading
close
SON DAKİKALAR

Derbi maça doğru

Derbi maça doğru
Tarih: 12.02.2012 - 23:27
Kategori: Spor

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında 27 Ekim Perşembe günü yapılacak derbi mücadelesi için Fenerbahçeli taraftarlara ayrılan biletler yarından itibaren satışa çıkacak.

Fenerbahçe Kulübü'nün internet sitesinde yapılan açıklamada, Fiyapı İnönü Stadı'ndaki mücadele için sarı-lacivertlilere ayrılan biletlerin yarın sabahtan itibaren Biletix'in internet sitesinden satılacağı bildirildi.

Beşiktaş, Fenerbahçe maçı hazırlıklarına başladı

Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Mersin İdmanyurdu'nu yenerek haftayı 3 puanla kapayan Beşiktaş, izin yapmadan 20 Ekim Perşembe günü oynanacak Fenerbahçe derbisinin hazırlıklarına başladı.

Teknik direktör Carlos Carvalhal yönetiminde BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmanda, Mersin İdmanyurdu maçında forma giyen oyuncuların koşu yaptıkları, diğer futbolcuların ise pas çalışmasının ardından yarı sahada çift kale maç oynadıkları bildirildi.

Antrenmana tedavilerine devam edilen Rüştü Reçber, İbrahim Toraman ve Muhammed Demirci, A2 takımı ile maça çıkacak olan Burak Kaplan, Julio Alves, Atınç Nukan, Tanju Kayhan, Onur Bayramoğlu ve Mehmet Akyüz'ün katılmadığı ifade edildi.

Sakatlığı geçen Guti Hernandez takımla birlikte çalışmalara başlarken, sakatlığı süren Ersan Gülüm'ün ise normal programına devam ettiği kaydedildi. Beşiktaş, yarın akşam saat 18.00'de basına kapalı yapacağı antrenmanla derbi maçı hazırlıklarını tamamlayacak ve kampa girecek.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları