loading
close
SON DAKİKALAR

Deron Williams veda etti

Deron Williams veda etti
Tarih: 12.02.2012 - 09:32
Kategori: Spor

Beşiktaş Milangaz'ın NBA yıldızı Deron Williams, siyah-beyazlı taraftarlara veda etti

Sezon başında NBA takımlarından New Jersey Nets takımından NBA’deki lokavt bitene kadar Beşiktaş Milangaz’a transfer olan ve gösterdiği performansla kısa sürede taraftarların sevgisini kazanan Williams, takımının FIBA Eurochallenge Kupası B Grubu’nda Hollanda’nın ZZ Leiden takımıyla yapılan maçta, son kez taraftarların karşısına çıktı.

NBA’de lokavt sürecinin sona erecek olması nedeniyle önümüzdeki günlerde ABD’ye gitmesi beklenen yıldız oyuncu, ZZ Leiden karşısında forma giymezken, salona gelerek eski takım arkadaşlarını destekledi.

Beşiktaşlı taraftarlar da hem takımlarını, hem de Williams’ı veda gününde yalnız bırakmadılar ve salona gelerek, tribünleri doldurdular. Yıldız oyuncunun salondaki son gününde Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören’in iki oğlu da protokol tribünden maçı takip etti. 

Yıldız oyuncu, Akatlar Beşiktaş Milangaz Arena’da kendisi için düzenlenen törende duygulu anlar yaşadı. Maç öncesi iki takım oyuncuları sahaya davet edilirken, en sonunda Deron Williams anons edildi.

Williams, sahaya geldiği anda tüm taraftarlar ayağa kalkarak kendisini alkışladılar. ABD’li basketbolcu, taraftarlara ise Türkçe sözlerle veda etti. Türkçe "Teşekkür ediyorum" diyen Deron Williams, konuşmasının devamında "Taraftarları seviyorum. Beşiktaş’ı seviyorum. En büyük Beşiktaş" ifadelerini kullandı. Bu sözlere taraftarlar, coşkulu bir şekilde karşılık verdi. 

Williams’ın Beşiktaş Milangaz’da giydiği 8 numaralı forma emekli edildi. Siyah-beyazlı 8 numaralı formayla başarılı maçlar çıkaran, FIBA EuroChallenge Kupası’nda ürettiği 50 sayıyla kariyer rekoru kıran Deron Williams’ın forması, salonun tavanına asıldı. 

Beşiktaş Milangaz’ın Deron Williams gibi NBA’den transfer ettiği Türk oyuncu Semih Erden de veda etti. Sakatlığı nedeniyle takımının son maçlarında forma giymeyen Semih’in yanı sıra Deron Williams’a, Demirören Holding Üst Yöneticisi (CEO) Yağmur Şatana birer plaket verdi. 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları