loading
close
SON DAKİKALAR

Dersim adayı Saniye Barut ilk projesine imzasını attı

Dersim adayı Saniye Barut ilk projesine imzasını attı
Tarih: 30.04.2015 - 08:50
Kategori: Siyaset

CHP Milletvekili adayı Saniye Barut; aday açıklamamı yaparken '1 milyon ceviz ağacı' kampanyası ile yola çıktım...

CHP Dersim Milletvekili adayı Saniye Barut Köyleri yeniden canlandıracağız sloganı ile yola çıktı ve bunun ilk adımını da ilden başlamak üzere tırlarla ilçelere gönderilen ceviz fidanları ile attı.

Milletvekili adayı Barut , Ceviz fidanlarını kent merkezi çıkışındaki Mameki Köprüsü girişindeki alanda 2.sıra milletvekili adayı Kemal Yaşar Atmış ve CHP il ve ilçe yöneticileri le birlikte Dersimlilere dağıttı. 


Dağıtım sırasında Dersimlilerle sıcak temasta bulunarak , bol bol sohbet etme imkanı bulan Barut "Dersimlilere hizmet etmek benim için onurdur, projelerimiz bu kadarla kalmayacak, söz verdiğimiz projeleri tek tek gerçekleştireceğiz" dedi.



CHP Milletvekili adayı Barut ; aday açıklamamızı yaparken "1 milyon ceviz ağacı" kampanyası ile yola çıkmıştık, bunun ilk aşamasını bugün 20 bin ceviz fidanı dağıtarak gerçekleştirdik, amacımız cevizi Dersimde sektör haline getirebilmek , kenti yeniden üretime kazandırmaktır. Projelerin devamı da gelecek" dedi.



Barut sözlerine; AKP politikalarıyla köylünün yaşam hakkının elinden alındığını, üretimi, ekonomiyi ve köyleri canladırmak için ayrıca tarımsal projelere devam edeceğini bu bağlamda, organik nohut ve fasulye tohumunun dağıtımının da müjdesini de verdi.



Böylece bir devlet politikası haline gelen sıfır üretim ,çiftçinin yaşam hakkının elinden alınmasının kader olmaktan çıkaracaklarını, AKP nin paket gıdalarla yoksulluğu yönetme politikalarını, üretimi devreye koyarak yoksulluğa son verme politikası haline dönüştüreceklerini dile getiren Saniye Barut, Pertek ilçesine seçim çalışmalarına devam etmek için beraberindeki heyetle birlikte yola çıktı.

Haber ve Fotoğraflar; Haydar Koçak

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları