loading
close
SON DAKİKALAR

Desa 2011-2012 Sonbahar Kış

Desa 2011-2012 Sonbahar Kış
Tarih: 12.02.2012 - 19:22
Kategori: Kadın

Desa, el işçiliğindeki ustalığını bu sezon çok daha ön plana çıkartan bir şıklık sergiliyor

Modern ve zekice detaylar içeren parçaların, maskülen kumaşlarla farklı bir karışım sergilediği koleksiyonda pantolonlar, elbiseler, ceket ve klasik trençkotlar, tek tek elde işlenen deriler, süetler ve tüvit kumaşların en şık örnekleri sergileniyor. 

Tarçın ve şarap renkleri ile toprak kızılı tonlarının hakim olduğu koleksiyonun destekleyici renkleri olarak kullanılan duman grisi, gece mavisi ve yeşil tonlarındaki parçalar ise sonbahar teması üzerine kurgulanan koleksiyona farklı tatlar katıyor. Havacı ve motorcu montlarda kullanılan sıcak sarılar ve romantik morlar ise sezonun sürpriz ve genç renkleri...


Tekstil koleksiyonu sınırlı sayıda üretiliyor
Deri ve süet detaylarla zenginleştirilmiş kumaşlardan oluşan, mercan ve taba tonlarındaki gömlekler ve yelekler, şık bir ofis tarzını garantiliyor. Bu parçaları spor detaylarla birleştirerek lüks ve kaliteli bir görünümü, yalın giyim anlayışıyla harmanlayan preppy akımını da yakalamak mümkün. 

Sezonun aksesuar detaylarıyla zenginleştirilen ceket ve montları, terzi elinden çıkmışçasına özenle dikiliyor ve vücudunuza tam oturan kalıplarıyla dikkat çekiyor. Şifon ve saten gömlekler de koleksiyona feminen ve genç bir hava veriyor.

Koleksiyonun en önemli yeniliklerinden biri de skinny ve seksi deri pantolonlar. Acı kahve, siyah ve duman grisi tonları deri pantolonlar, hem spor hem şık üstlerlerle tamamlanabiliyor.

Çantada yenilikçi detaylar
Kahve tonlarında naturel deriden üretilen, kroko baskılı büyük boy “bureau bag”ler, moda dünyasında yeni bir ikon olmaya aday. Çanta tutkunlarını derinden etkileyecek Soft-Punk görünümündeki çantalar ile metal detaylı piramit baskılı napa deri çantalar da yine sezonun yenilikleri arasında. Metalik parlaklıktan hoşlananlar içinse, köşelerinde metal detaylar bulunan, nubuk ve ruganı buluşturan çeşitli çanta grupları yeni koleksiyonda yerini alıyor.

Sezonun kadın ayakkabı koleksiyonunda her zamanki gibi klasik ve spor tarzın en güzel örneklerini bulmak mümkün... Renkli süetler, yüksek topuklu ve platformlu ayakkabılar şık Desa kadınının profesyonel görünümünü tamamlarken, babetler ve maskülen formlu loaferlar şıklığın yanı sıra rahatlığındanda vazgeçmeyen kadınlara hitap ediyor.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları