loading
close
SON DAKİKALAR

Devlet Bahçeli Grup Toplantısı'nda konuştu-

Devlet Bahçeli Grup Toplantısı'nda konuştu-
Tarih: 12.02.2012 - 19:10
Kategori: Siyaset

MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin haftalık olağan grup toplantısında partililere hitap etti.

 MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli yaptığı konuşmada; Anlaşıldığı kadarıyla bugüne kadar yaşadığımız felaketler hiç emsal teşkil etmemiş, gerekli dersler çıkarılmamıştır. Hep aynı bildik beyan ve tespitler, kuru gürültüler bu deprem sonrasında özellikle hükümet cenahından dile getirilmiştir.


Başbakan'ın beyhude sızlanmaları ve günü kurtarmaya dayalı özeleştirileri gördüğümüz bazı hususlardır.

Başbakan Erdoğan'ın şikayet etme hakkı yoktur. Yapılan onca uyarıya, ödenen onca bedele karşın hala tedbirler alınmamışsa bunun hesabını kimden soracağız?

Başbakan Erdoğan, muhtemel İstanbul depremine yönelmesiyle Kanal Projesiyle vakit kaybetmiştir.

Bugün içinde bulunduğumuz ortam siyasi kaygıları bir kenara bırakmamızı gerekli kılmıştır. Başbakan Erdoğan ve hükümeti bir tercihin arefesindedir. Samimi olursa alkışlar ve hakkını teslim ederiz. Aksi halde savsaklamayla geçirdiği yılların hesabını sorarız.

Van'daki kriz depremiyle ilgili koordinasyon bozuklukları, sevk ve idaredeki kusurlar oldukça göze batmıştır. Hükümetin önceden bunu planlayıp gerekli girişimleri yapmış olmasını beklemek en önemli hakkımızdır.

Van'daki yardım dağıtımı ilkel görüntülüydü.

Bölücü zihniyetlerin bizi birbirimizden koparmak için ellerini ovuşturanların hevesleri Van gölünün enginliğinde maviliklere gömülmüştür. Ayrılık duvarları yerle bir edilmiştir.

Biz bu ülkenin her insanına cenabı allahın aziz bir emaneti olarak baktık. Farklılıklar üzerinden siyaset yapanlara aldanmadık. Bin yıllık kardeşlik hukukuna sözde değil, inanarak destek verdik, sahiplendik.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları