loading
close
SON DAKİKALAR

Didim Belediye Başkanı'na saldıranlardan 3'ü tutuklandı

Didim Belediye Başkanı'na saldıranlardan 3'ü tutuklandı
Tarih: 17.06.2021 - 09:14
Kategori: Yurt

Aydın'ın Didim ilçesinde CHP'li Belediye Başkanı Deniz Atabay ile avukatına sopayla saldırdıkları iddiasıyla gözaltına alınan 6 şüpheliden 3'ü tutuklandı.

Aydın’ın Didim ilçesinde Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay ve avukatı Nizamettin Bulut'a beyzbol sopasıyla saldırılmasına dair başlatılan soruşturmada, gözaltına alınan 7 kişiden 3'ü tutuklandı. Gözaltına alınanlardan müteahhit Ahmet Orak ifade işleminin ardından serbest bırakılırken adliyeye sevk edilen 6 kişiden Ahmet Orak'ın oğlu İhsan Orak, ağabeyi Mahmut Orak ve Yusuf Caner Özbek tutuklandı, Fatih Ö. yurt dışı yasağı konulup adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Gözaltındaki diğer isimler olan Milli Beka Hareket Didim Şube Başkanı Ali S. ile Bilal D, savcılıktaki ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, avukatı Nizamettin Bulut ile 14 Haziran'da akşam yemeğine gittiği Efeler Mahallesi'ndeki bir restoranda saldırıya uğradı. Atabay'ın yanına gelen kişi suratına yumruk attı, ardından ellerinde beyzbol sopaları bulunan 4 kişi daha saldırıda bulundu. Avukat Bulut, Atabay'ı korumak isterken yaralandı.

Ahmet Deniz Atabay yaptığı açıklamada, ruhsatsız bir oteli önceki gün mühürlemeleri nedeniyle bu saldırının gerçekleştirildiğini söyledi.

Kaynak : Evrensel

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları