loading
close
SON DAKİKALAR

Didim'de Oteldeki Yangın Korkuttu

Didim'de Oteldeki Yangın Korkuttu
Tarih: 12.02.2012 - 21:31
Kategori: Gündem

Aydın'ın Didim İlçesi'ndeki bir apart otelde çıkan yangında şans eseri ölen yada yaralanan olmazken üç oda kullanılamaz hale geldi.

Aydın'ın Didim İlçesi'ndeki bir apart otelde çıkan yangında şans eseri ölen yada yaralanan olmazken üç oda kullanılamaz hale geldi. Yerli ve yabancı turistlerin şaşkın ve korku dolu bakışları altında müdahale eden itfaiye yangını kısa sürede söndürdü. 

Didim İlçesi'ne bağlı Altınkum Mahallesi Atatürk Bulvarı'ndaki bir apart otelde bugün saat 10.30 sıralarında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Dumanları gören otel çalışanları, tatiilcileri uyarıp binayı boşaltmalarını isterken itfaiye ve polise haber verdi. Olay yerine gelen polis çevre güvenliği alırken itfaiye yangına müdühale etti. Yerli ve yabancıların korku dolu bakışları arasında itfaiye yangını kısa sürede söndürdü. Yangında şans eseri ölen yada yaralanan olmadı. Yangın anında İngiliz turist 28 yaşındaki Claier Woodkape'nin omzunda bukalemunu ile apartı terk etmesi dikkat çekti. Woodkape, 'Dumanlar birden çıkmaya ve koku yayılmaya başlayınca hemen bukalemanumu alıp odayı terk ettim, kimsenin zarar görmemesi önemli kısa süreli korku ve panik yaşadıkö dedi. İtfaiye yangının kesin çıkış nedeninin araştırıldığını, bir odadaki buzdolabının elektrik aksamından çıkmış olabileceğini belirtti. Üç odanın kullanılamaz hale geldiği yangınla ilgili polis soruşturma başlattı. 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları