loading
close
SON DAKİKALAR

Digitürk Şaşırdı, Sabrımızı Taşırdı

Digitürk Şaşırdı, Sabrımızı Taşırdı
Tarih: 11.02.2012 - 18:34
Kategori: Özel Haberler

Digitürk yalanlarına hergün bir yenisi ekliyor. Durmadan '7/24 hizmet'i kendine şiar edindiklerini iddia eden şirket, bu iddialarından oldukça uzak...

Digitürk yalanlarına hergün bir yenisi ekliyor. Durmadan '7/24 hizmet'i kendine şiar edindiklerini iddia eden şirket, bu iddialarından oldukça uzak görünüyor.

Digitürk kötü bir platform olduğunu, her zaman hizmetine yansıtarak göstermeyi başarmıştır. Tecrübeyle sabittir, müşterilerini parasıyla rezil eden hiç bir platformun, hiç bir oluşumun ömrü uzun soluklu olmamıştır. Yakın zamanda Digitürk'ün de layık olduğu yere döneceği ve yerini hak eden bir oluşuma bırakacağı aşikardır...

Herşey bir mesajla başladı; "Digitürk'e hemen üye ol, ücretsiz kurulum, recever (receiver demek istiyorlar!), çanak anten kazan. Hemen arayın, bağlayalım!"

Hemen aradık. Karşıdakiler Digitürk'ün 'WillcoNet' adındaki bir şubesi. Telefona çıkan ses, bir gün sonra geleceklerini, o an bunun mümkün olmadığını söyledi. Bunu gayet anlayışla karşıladık ve bekleyeceğimizi söyledik. Başımıza nasıl bir iş aldığımızı daha bilmiyorduk.

Ertesi gün gelen teknik servis, kurulumu bugün gerçekleştiremeyeceklerini, bina içinde bir duvara, adını onun bile bilmediği, metal bir nesne sipariş edip, onu monte edeceklerini söyledi. Kısa bir konuşmanın ardından, durumdan hiç bir anlam çıkaramadığımız için, bunu da anlayışla karşılayıp, bekleyeceğimizi söyledik. 

Üzerinden koca bir hafta geçmesine ve bu süreçteki onca telefon trafiğine rağmen, ne gelen oldu, ne giden... 

Bu sürecin sonunda şikayetimizi resmi internet sitelerine yönlendirmeye karar verdik. Şikayetimizi ve bilgilerimizi gayet açık, anlaşılır ve sakin bir tavırla oluşturup yollamaya çalıştığımızda ise komik ve bir o kadar ironik şu görüntüyle karşılaştık;


Bu süreçten sonra ne olur bilemiyorum fakat bu kadar laubali ve vasıfsız bir işin ardından, sakin kalabilmek, dünyanın hiç bir yerinde, hiç bir zaman mümkün olmamıştır. Bu tür kuruluşları piyasa içerisinde nasıl rahat at koşturabildiklerini anlamak da mümkün değildir.

RTÜK, maliye ve hazine müsteşarlığı üzerine düşen görevleri yapmalı ve serbest rekabet piyasasına uygun bir platform yaratmalılar. Bu görev sadece onların değil, ufak da olsa, bizim de görevimiz olmalıdır. Şikayetleri açıkca dile getirmek ve alternatifler sunmak, tüm müşteriler olarak hepimizin hakkı ve görevidir. 

Rahman Şahin
Vİşne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları