loading
close
SON DAKİKALAR

Dilipak, 'Ya Topbaş ya Tezcan gider' dedi, İBB'den açıklama geldi

Dilipak, 'Ya Topbaş ya Tezcan gider' dedi, İBB'den açıklama geldi
Tarih: 07.03.2017 - 08:25
Kategori: Gündem

Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak, Fatih Tezcan’ın ''Kadir Topbaş FETÖ’ye 300 milyon lira aktardı'' iddiası için ''Fatih Tezcan'ın iddialarına kimse ilgisiz ve sessiz kalamaz. Bu saatten sonra ya Topbaş ya Tezcan gider'' dedi.

Yandaş kalemlerden Fatih Tezcan, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Kadir Topbaş’ın FETÖ’ye 300 milyon TL kazandırdığını iddia etti. Tezcan, yazısında, İstanbul Fatih’te Vatan Caddesi üzerinde FETÖ'ye ait bir araziyi almak için İBB'nin 300 milyon lira verdiğini iddia ederek, “Bu para transferi Kadir Topbaş’ın intiharıdır! Artık istifası da yetmez!” dedi.

Topbaş’ı FETÖ’cü olmakla suçlayan Tezcan, “Ya bu satış devlet müdahalesi ile iptal edilmeli ya da Kadir Topbaş’a FETÖ’den soruşturma başlatılmalı, acilen yurt dışı çıkış yasağı konulmalıdır” diye yazdı.

Hükümete yakınlığıyla bilinen Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak da, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda, Fatih Tezcan’ın “Kadir Topbaş FETÖ’ye 300 milyon lira aktardı” iddiası için "Fatih Tezcan'ın iddialarına kimse ilgisiz ve sessiz kalamaz. Bu saatten sonra ya Topbaş ya Tezcan gider" dedi.

Bu iddiaların ardından İBB'den de bir açıklama geldi. İBB'nin sosyal medya hesabı Twitter üzerinden yapılan açıklamada, "İstanbul Fatih İlçesi Vatan Caddesi üzerindeki bir arsa konu edilerek, sosyal medyada İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Kadir Topbaş ve Büyükşehir Belediyesi hakkında ortaya atılan iddiaların tamamı asılsızdır. Akıl ve izandan yoksun hzeyanlardan oluşan iftiralara ilişkin gerekli hukuki süreç başlatılmıştır" denildi.




ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları