loading
close
SON DAKİKALAR

Dinime küfreden bari Müslüman olsa

Dinime küfreden bari Müslüman olsa
Tarih: 10.11.2021 - 09:19
Kategori: Siyaset

Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz: Pişkinliğin, şirretliğin, riyakarlığın ve yüzsüzlüğün bu kadarına pes doğrusu..

İYİ Parti grup başkanvekili Lütfü Türkkan’ın Şehit yakınına hakaret etmesi elbette ki kabul edilebilir bir şey değildir; şiddetle kınıyorum.. Hiç şüphesiz Şehitlerimize ve yakınlarına karşı hassasiyet göstermek ülke olarak vefa borcumuzun bir gereğidir.. Lakin siyasi ahlak o kadar tefessüh etmiştir ki iktidara giden her yol mübahtır anlayışı içinde her türlü milli ve manevi değerlerimiz maalesef istismara ve provakasyona açık hale gelmiştir.. Amiyane tabirle siyasette “At izi it izine karışmıştır..” Samimiyetin, gerçekliğin, yiğitliğin ve mertliğin tarihe karıştığı böylesi bir siyasi süreçte her türlü komployu da gözardı etmemek gerekir.. Lütfü Türkkan hatalı da AKP ve ona destek veren yandaşlar sütten çıkmış AK kaşık mı.? Hadi hep birlikte geçmişi bir anımsayalım ve hafızalarımızı tazeleyelim; İnfial olur, Camilerden kalkan şehit cenazelerine bayrak sarılmasın diyenler.. Açılım adı altında davul, zurna ve devlet töreni eşliğinde sınırda terörist karşılayanlar..

Oslo ve Dolmabahçe görüşmelerini yapanlar.. Apo yandaşlarına devlet himayesinde İmralı ziyaret izni verenler.. Türk askerinin başına milli onurumuzu kıracak şekilde çuval geçirildiğinde NOTA verilsin diye milli bir hassasiyet gösteren muhalefete alaycı bir üslupla “Müzik notası mı bu verelim” diyenler.. BOP eş başkanıyız deyip Irak’ın işgaline sahip çıkanlar.. Kuzey Irak’taki işgal kuvvetleri için Allah Amerikan askerlerini korusun diye dua edenler.. Şehide kelle diyenler.. Askerse asker ölmek için maaş alıyor diyenler.. Üç beş şehit için meclisi toparlayamayız diyenler.. Kurtuluş Savaşı düzmece, keşke Yunan kazansaydı diyen Atatürk düşmanı fesli öldüğünde bu hainin cenazesine katılıp devlet töreniyle defnedenler..

Tüm resmi dairelerden Kızılay Maden Suyu şişesine kadar her yerde T.C. ibaresini yasaklayanlar.. Mahkeme kararı aldırıp Andımızı yasaklatanlar.. Nutuk’u tartışmaya açanlar.. Milli bayramları usulen kutlayanlar.. Nedense her milli bayramda hasta olanlar.. Alçakça indirilen bayraklara, devlet dairelerine baş aşağı asılan Atatürk posterlerine, Anıtkabir’e yapılan saygısızlıklara, parçalanan ve çöpe atılan Atatürk büstü ve posterlerine, İstiklal Marşı'nda oturan gafillere, vatandaşa Türk değil Türkiyeli densin diyenlere, Türkiye Cumhuriyeti Devleti adından rahatsız olanlara, devletin adı Anadolu olsun, Türk bayrağı değil Türkiye Bayrağı olsun diyenlere sessiz kalanlar.. Varlığından rahatsız olup yeni havalimanına Atatürk adı vermeyenler.. Devlet televizyonu TRT’ye bebek katilinin kardeşi terörist Osman Öcalan’ı çıkaranlar.. Terör yuvasına kandil, bebek katiline sayın, işbirliğine açılım, imtiyazlı hapishaneye İmralı diyerek terörü ve teröristi sempatik gösterenler.. Personeline maaş ödesin diye Barzani’ye para gönderenler..

Barzani’nin kurduğu ve ülkemiz aleyhine propaganda yapan sözde devlet televizyonuna TÜRKSAT’tan yayın izni verenler.. Türk düşmanı Şivan Perver’le el ele poz verip hep birlikte ölen teröristler için megri megri diye ağıt yakanlar.. Teröristleri masum gösterebilmek ve bu konuda halkı ikna edebilmek için sözde akil heyetleri kuranlar.. Şimdi soruyorum sizlere; tek bir hata yaptı diye İYİ partili Lütfü Türkkan için “Bu siyasetçi müsveddesinin 'milletvekili' sıfatına ve o kutlu çatının altında bir dakika bile durmaya hakkı yoktur" diyen iktidara, geçmişte bulaştığı ve her biri ayrı birer ihanet unsuru olup başta Çanakkale ve Kurtuluş harbi olmak üzere verilen binlerce şehidin kemiklerini sızlatan onca suça rağmen halen meclisi işgal edip devleti yönetmesine ne demeli..?? Pişkinliğin, şirretliğin, riyakarlığın ve yüzsüzlüğün bu kadarına PES DOĞRUSU.. Düşsünler artık yakamızdan..

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları