loading
close
SON DAKİKALAR

Diplomasi BlackBerry'i bitirdi!

Diplomasi BlackBerry'i bitirdi!
Tarih: 11.02.2012 - 23:35
Kategori: Bilim & Teknoloji

Geçtiğimiz ay BlackBerry kullanıcılarının yaşadığı kriz Dışişleri personelini olumsuz etkiledi. Personel iPhone'a geçerken, Bakan şimdilik BlackBerry'de kaldı.

Dışişleri Bakanlığı üst düzey personeli için tahsis ettiği BlackBerry telefonları gözden çıkardı. Bakanlık, personele iPhone verecek. Bakanlık daha önce akıllı telefon uygulamasında iki telefon arasında herhangi bir özel tercihte bulunmuyor ve her iki telefonu da isteğe göre personeline dağıtıyordu. BlackBerry telefonların yakın zamanda yaşadığı sistem arızası ve internete bağlanma sorununun personel ile bakanlık arasındaki iletişimi etkilediği ve bu yüzden bu kararın alındığı öğrenildi.
 
Dışişleri personeli son yenilikleri ile BlackBerry'nin önüne geçtiğini düşündükleri iPhone'a geçişi olumlu karşılarken, Bakan Ahmet Davutoğlu'nun her şeye rağmen uzun süredir kullandığı Blackberry'den vazgeçmediği öğrenildi. Bakan ile yakın çalışan isimlerin de çoğunlukla BlackBerry kullandığı ve telefonun sisteminin çöktüğü dönemde büyük sıkıntılar çektiği öğrenildi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları