loading
close
SON DAKİKALAR

Dışarıda Ancak 2 Ay Kalabildi

Dışarıda Ancak 2 Ay Kalabildi
Tarih: 12.02.2012 - 22:24
Kategori: Gündem

İstanbul'da restoran ve kafelere müşteri gibi girdikten sonra, arka masasında oturan kadınların çantalarını boşaltan Hüseyin Y.(30) polis tarafından gözaltına alındı.

İstanbul'da restoran ve kafelere müşteri gibi girdikten sonra, arka masasında oturan kadınların çantalarını boşaltan Hüseyin Y.(30) polis tarafından gözaltına alındı. Zanlının gerçekleştirdiği 3 hırsızlık, güvenlik kameraları tarafından görüntülendi. Suçunu itiraf ettiği öğrenilen Hüseyin Y. "2 ay önce cezaevinden çıktım. Kimse iş vermeyince bildiğim işi yapmaya devam ettim" dedi. 

Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Güven Timleri, Osmanbey'de şüpheli bir kişiyi takibe aldı. Bu kişinin kafe ve restoranlarda oturan müşterileri takip ettiğini tespit eden güven timleri, zanlıyı gözaltına aldı. Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliğine getirilen Hüseyin Y.'nin daha önceden hırsızlık suçundan 15 kez gözaltına alındığı belirlendi. Polis zanlıyla ilgili yaptığı çalışmalarda Osmanbey'de yemek yiyen 3 kadının çantalarını boşalttığı ortaya çıktı. Güvenlik kamera kayıtlarından hırsızlığı yaptığı ortaya çıkan Hüseyin Y.'nin, müşteri gibi masaya oturduktan sonra arka masasında oturan kadınların sandalyelerine astıkları çantalarından cüzdanlarını çaldığı belirlendi. 

Poliste verdiği ifadesinde suçunu itiraf eden Hüseyin Y.'nin benzer suçtan girdiği cezaevinden 2 ay önce tahliye olduğunu belirterek, "Cezaevinden çıkınca iş aradım. Bulamayınca, bildiğim tek işi yapmaya devam ettim. Pişmanım" dedi. İşlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye çıkarılan Hüseyin Y., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları