loading
close
SON DAKİKALAR

Disco Party ve Flashback Unit

Disco Party ve Flashback Unit
Tarih: 11.02.2012 - 20:22
Kategori: Kültür & Sanat

Old City’de Nu Disco Party ve Flashback Unit konseri bir arada!

Müzik ve dans tutkunları 27 Ocak Cuma gecesi Old City Live Club’da buluşacak. Eğlenceli partilere ev sahipliği yapan mekanda bu kez bir Nu Disco Party düzenleniyor. 

Partinin live performans bölümünde ise elektronik-pop-house grubu Flashback Unit sahne alacak.

Bu sezon, ses getiren partileriyle ünlenen Tom Tom Sokak’taki İndigo’ya taşınan Old City Live Club; tiyatro gösterilerinin yanı sıra, eğlenceli program ve konserlere de ev sahipliği yapacak.

Cuma gecesi, “nu disco” başlığı altında en güzel şarkılarla eğlenmeye gelenler, aynı gece Flashback Unit’in canlı performansını izleme şansını da yakalayacak.

Geçtiğimiz yıl kurulan ve eğlenceli performansıyla kısa sürede dikkat çeken Flashback Unit’in elektronik tabanlı müziği ve sahne prodüksiyonları Avrupa’daki örneklerini aratmıyor.

Herkesin bir dönem severek dinlediği rock, soul, funk ve disco parçalarını house müzik ekseninde modernize ederek yorumlayan Flashback Unit’in titizlikle hazırladığı remix ve prodüksiyonlar büyük ilgi görüyor. Flashback Unit’in kendi şarkıları da önümüzdeki dönemin hit şarkıları arasına girmeye aday.

Cüneyt Yamaner, Anıl Taşhan ve Can Bora Genç’ten oluşan Flashback Unit bir yandan da albüm hazırlığında. Grup; hem canlı müzik dinlemek, hem de elektronik müzik performansı izlemek isteyenler için müthiş bir eğlence sunuyor.

- Old City Live Club Tel: 0212 2442667 Adres: Tom Tom Mh. Akarsu Sk. 1, 2, 4, 5 Galatasaray - Beyoğlu (İndigo)

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları