loading
close
SON DAKİKALAR

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden alınan Adnan Selçuk Mızraklı belediyeyi kayyumdan böyle devralmıştı

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden alınan Adnan Selçuk Mızraklı belediyeyi kayyumdan böyle devralmıştı
Tarih: 19.08.2019 - 12:02
Kategori: Gündem

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Adnan Selçuk Mızraklı İçişleri tarafından görevinden alınarak yerine Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu atandı. Mızraklı'nın görevi kayyumdan devraldığında paylaştığı israf ve şatafat görüntüleri yeniden gündeme geldi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Adnan Selçuk Mızraklı 31 Mart seçimlerinde yüzde 62, 93 oy alarak başkanlık koltuğuna oturmuştu. Bugün görevden alınan Mızraklı, 16 Nisan'da mazbatasını almasının ardından Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ne gitmiş ve kayyum Cumali Atilla'dan devraldığı makam odasında yapılan değişiklikleri göstermişti. 

Mızraklı, görevi devraldıktan sonra makam odasının görüntüsünü "Bakın Bakın! Halkın parası ile kendilerine saraylar yapmışlar... Bütün israf ve şatafatlarını halka tek tek göstereceğiz. Yorum sizin..." notuyla sosyal medya hesabından paylaşmış, "Tüyü bitmemiş yetim hakkı diye konuşanlar işte nasıl talan ediyorlar, onu en iyi gösteren görüntüler. Her şeyin lüks ve gösteriş üzerine... Bunlar hiç Diyarbakır'ın gecekondu yerlerine gitmemişler. Bunlar yoksulların halinden anlamazlar" demişti.

İşte o görüntüler:

 

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları