loading
close
SON DAKİKALAR

Diyarbakır'da kaza: 25 ölü

Diyarbakır'da kaza: 25 ölü
Tarih: 11.02.2012 - 19:00
Kategori: Şehir

Diyarbakır Batman arasında meydana gelen kazada ilk belirlemelere göre 25 kişi hayatını kaybetti.

Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, Batman-Diyarbakır karayolunun Salat köyü yakınlarındaki kaza yerinde incelemesi sırasında gazetecilere yaptığı açıklamada, 56 AF 155 plakalı midibüs ile 63 YU 771 plakalı tuğla yüklü tırın çarpışması sonucu meydana gelen kazada hayatını kaybedenlerin sayısının 25'e yükseldiğini söyledi.

Vali Toprak, ''24 kişi olay yerinde, bir kişi ise Batman'da kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Yaralanan 16 kişiden 9'u Diyarbakır, 7'si ise Batman'daki hastanelere sevk edildi'' dedi.

Bu arada, kaza nedeniyle ulaşıma kapanan Batman-Diyarbakır karayolu ekiplerin çalışması sonucu trafiğe açıldı.

Kazada yakınlarını kaybeden Siirtliler hüzne boğuldu

Diyarbakır - Batman karayolunda bir TIR ile midibüsün çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında, çoğunluğunu Siirtlilerin oluşturduğu 25 kişi hayatını kaybetti. 7 kişinin de yaralandığı kaza, Siirt'i hüzne boğdu. 63 YU 771 plakalı tuğla yüklü TIR ile çarpışan 56 AF 155 plakalı midibüsün Diyarbakır'dan Siirt'e geldiği ve içinde öğrencilerin de bulunduğu belirtildi.

Kaza haberi üzerine Siirtliler, Cumhuriyet Meydanı'nda toplandı. Hüzünlü kalabalığı teskin etmek üzere Vali Musa Çolak ve Emniyet Müdürü Recep Güven ile Belediye Başkanı Selim Sadak da meydana geldi. Vali Çolak, kaza dolayısıyla üzüntülerini dile getirerek, cenazeler için gerekenin yapılacağını, kendisinin de kaza mahalline gideceğini aktardı.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları