loading
close
SON DAKİKALAR

Dizi kadrosundan çıkarılan Deniz Çakır: Duruşumdan taviz vermeden ve omurgalı bir birey olmanın erdemiyle yoluma devam edeceğim

Dizi kadrosundan çıkarılan Deniz Çakır: Duruşumdan taviz vermeden ve omurgalı bir birey olmanın erdemiyle yoluma devam edeceğim
Tarih: 13.08.2018 - 10:08
Kategori: Magazin

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin kadrosundan çıkarılan Deniz Çakır, iddiaları doğrulayarak veda açıklaması yaptı. Dizinin senaristi Bahadır Özdener de, "Deniz ile vedalaştık" derken projede 'Kimsesiz Yaşar' karakterine hayat veren Olgun Şimşek'in de ayrılığını duyurdu. ...

Oyuncu Deniz Çakır, üç sezondur başrolünü Oktay Kaynarca'yla paylaştığı ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisinin kadrosundan çıkarıldı. 

Dizinin yapımcısı Raci Şaşmaz'ın, Deniz Çakır'ın 'sık sık özel hayatıyla gündeme gelmesi' nedeniyle bu durumdan rahatsız olduğu için böyle bir karar aldığı iddia edildi.

DENİZ ÇAKIR'DAN AÇIKLAMA

Konuya ilişkin sosyal medya hesabı Instagram üzerinden açıklama yapan Çakır, şu ifadeleri kullandı:

"Üç sezon boyunca şahane bi macera yaşadık... Ben çok sevdim Meryem’i... Çok şey öğretti bana... Anne olmadan, anneliğin mucizesini tattırdı. Çok ağladı Deniz, Meryem’i hissetmeye çalışırken... Kalbimin Meryem kadar yandığını söyleyebilirim; o olmaya çalışırken... İyi ki de girdi hayatıma.. Şimdi bu maceranın sonuna geldik. Emeğime saygı duyan, bu macerada yol arkadaşım olan herkese bin minnet... Ben duruşumdan taviz vermeden ve omurgalı bir birey olmanın erdemiyle yoluma devam edeceğim. Hep öyle yaptım... “İyi insan” olmak güzel... Yanlış olanın karşısında durmak da... Her zaman sevgi ve umutla... DENİZ ÇAKIR"

OLGUN ŞİMŞEK DE AYRILMIŞ

Dizinin senaristi Bahadır Özdener de Instagram hesabından Deniz Çakır'ın da yer aldığı bir fotoğraf paylaştı ve altına şu notu düştü:

"Ayrılık vakti... Deniz ile vedalaştık. Olgunla da. Çok kıymetli oyuncularla çalıştık bugüne kadar. Yaptığımız işin zor yönlerinden biri bu ayrılıklardır. Yeni öykülere yelken açmak zamanı şimdi. Eminim Deniz ve Olgun yeni maceralarında çok başarılı olacaktır. Yeniden bilikte olmak da kısmet işi... Umarım yollarımız yeniden kesişir..."

Özdener'in bu mesajıyla dizide 'Kimsesiz Yaşar' karakterine hayat veren Olgun Şimşek ile de yolların ayrıldığı öğrenildi.

OKTAR KAYNARCA'DAN VEDA MESAJI

Aynı dizide başrolü paylaştığı Oktay Kaynarca da partnerinin ayrılmasının ardından Deniz Çakır'la ilgili bir veda mesajı paylaştı. Kaynarca, Instagram hesabından Çakır ile birlikte çekilen bir fotoğrafı paylaşarak şunları yazdı:

“Sevgili Deniz harika bir arkadaş, harika bir partner, harika bir oyuncu olarak kalacaksın hep benim için.. ‘Şimdilik’ yollarımız ayrılsa bile mutlaka tekrar buluşacağımız umuduyla..Yolun açık şansın çoook olsun…”

Kaynak : Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları