loading
close
SON DAKİKALAR

Dönüş parası bulamayınca taksiciyi öldürdüler

Dönüş parası bulamayınca taksiciyi öldürdüler
Tarih: 11.02.2012 - 23:13
Kategori: Şehir

İzmir'in Ödemiş ilçesinde Kurban Bayramı'nın üçüncü günü ölü olarak bulunan taksicinin katil zanlıları Aydın'da yakalandı.

1'i kadın 3 şüpheli, Ödemiş'ten dönecek para bulmadıkları için taksiciyi öldürdüklerini itiraf etti.

8 Kasım'da İzmir'in Ödemiş ilçesine bağlı Çamlıca ve Küre köyleri arasında devriye gezen jandarma ekipleri gördükleri kan izlerini takip ederek ormanlık alan içerisinde bir erkek cesedi bulmuştu. Yapılan araştırmada cesedin, Ödemiş'in Mezarbaşı mevkiinde 24 yıldır taksi şoförlüğü yapan 3 çocuk babası 63 yaşındaki Hasan Bağ'a ait olduğunu tespit edilmişti. Taksici Hasan Bağ'ın taksisinin ve cüzdanının gasp edildiğini ortaya çıkmıştı.

Teknik takip başlatan ekiplerin yaptığı araştırmalarda gasp edilen taksi Aydın'ın Söke ilçesinde yol kenarında terk edilmiş olarak bulundu. Olayla ilgili araştırmayı derinleştiren jandarma ve Aydın Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri taksinin geçtiği yol güzergahlarındaki kamera kayıtlarından taksiciyi öldürenlerin Cüneyt G. (27), kardeşi Volkan G. (25) ile sevgilisi Hülya K. (18) olduğunu tespit etti. Soruşturmayı daha derinleştiren Aydın Emniyet Müdürlüğü ekipleri yapılan teknik takip neticesinde şüphelileri dün saat 15.00 sıralarında Aydın otogarında yakaladı. Polis üç şüpheliyle birlikte Volkan G.'nin sevgilisi olan Hülya K.'nın 2 aylık bebeği Tuğce'yi de Aydın Emniyeti'ne getirildiler.

Dün akşam saatlerinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Aydın Emniyeti'nde sorgulanan zanlılar, Ödemiş'e bir akrabalarının yanına bayram ziyarete gittiklerini, Aydın'a geri dönmek için çağırdıkları taksi şoförüne verecek paraları olmadığı için taksiciyi ormanlık bir alan geldiklerinde durdurduklarını, kafasına av tüfeğiyle ateş ederek öldürdüklerini, cüzdanını ve taksiyi gasp ettiklerini itiraf etti. Sorgularının ardından Ödemiş Jandarmasına gönderilen zanlıların sorgularının ardından mahkemeye
çıkarılacağı öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları