loading
close
SON DAKİKALAR

Dövdüğü eşini yol kenarına bıraktı

Dövdüğü eşini yol kenarına bıraktı
Tarih: 11.02.2012 - 23:56
Kategori: Kadın

Ceyhan'da, bir kişi aralarında tartışma çıkan 3 çocuk annesi eşini, babasının evinden kaçırıp darp ettikten sonra yol kenarına bırakıp kaçtı.

Adana'nın Ceyhan ilçesinde bir kişinin, aralarında tartışma çıkan 3 çocuk annesi eşini, arkadaşlarının yardımıyla kayınbabasının evinden kaçırıp, darp ettikten sonra baygın halde polis merkezi yakınında yol kenarına bırakıp kaçtığı iddia edildi.

İzmir'de ikamet eden ve hurdacılık yaptığı öğrenilen Hüseyin Ç. (28), eşi Cennet Ç'yi (25) ve 3 çocuğunu alarak, Kurban Bayramı nedeniyle Ceyhan'daki akrabalarına ziyarete geldi.
Çift, bayram süresince Cennet Ç'nin Esentepe Mahallesi'nde oturan anne ve babasının evinde kalırken, yakın akrabalarını ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Bayramın son günü, Cennet Çalar ile aralarında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıkan Hüseyin Ç, bunun üzerine kayınbabası Ali D'nin evinden ayrıldı.

İddiaya göre, Hüseyin Ç, bugün sabah saatlerinde geldiği kayınbabası Ali D'nin evinde konuşma bahanesiyle dışarı çağırdığı eşi Cennet Ç'yi, arkadaşlarının yardımıyla, plakası belirlenemeyen bir otomobile zorla bindirerek kaçırdı.

Eşini, Bota Mahallesi'nde bir akrabasının evine götüren Hüseyin Ç, burada sopa ve yumrukla darp ettiği genç kadını, Şehit Fehmi Coşkun Polis Merkezi yakınlarında baygın halde yol kenarına bırakarak kaçtı.

Vatandaşların yerde baygın halde yatarken gördüğü Cennet Ç, 112 Acil Yardım görevlileri tarafından Ceyhan Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Cennet Ç'nin yapılan muayenesinde darp sonucu burun kemiğinin kırıldığı ve vücudunda darp izleri olduğu tespit edilirken, Hüseyin Ç'nin ve olaya karışan kişilerin polis tarafından yakalanmasına çalışıldığı belirtildi.

Damadının kızını kaçırmasının ardından polisi aradığını belirten Ali D. (52), ''Damadım, konuşmak amacıyla dışarı çağırdığı kızımı iki arkadaşıyla zorla kaçırdı. Bir akrabasının evinde kızımı öldüresiye dövmüş'' dedi.

Genç kadının annesi Günsel Dinç (50) ise kızının 15 yaşındayken evlendiğini ve bu evliliğinden de 3 oğlunun olduğunu belirterek, şunları söyledi:

''Kızım beni daha önce de defalarca İzmir'den telefonla arayıp kocasının kendisini sürekli dövdüğünü söylemişti. Her defasında da yeniden barışmışlardı. Biraz da bizim adetlerimizde var, 'kadın eşini terk edemez' diye. Bayram boyunca araları çok iyiydi. Devamlı şakalaşıyorlardı. Maalesef damadım bayram bitince yeniden dayağa başladı.''

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları