loading
close
SON DAKİKALAR

Dünya Çevre Günü'ne anlamlı açılış

Dünya Çevre Günü'ne anlamlı açılış
Tarih: 31.05.2012 - 16:36
Kategori: Yerel

Silivri Belediyesi 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nde Botanik Parkı’nın açılışını yapacak...

Silivri Belediyesi 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nde, ağaç ve çalı gruplarının tanıtılarak sergileneceği Silivri Belediyesi- Silivri Kent Konseyi Botanik Parkı’nın açılışını gerçekleştirecek.

Silivri Belediyesi ile Silivri Kent Konseyi’nin ortak çalışmaları sonucunda hayata geçirilen, farklı birçok ağaç ve bitki çeşitlerinin bir araya getirildiği Botanik Park, 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nde açılacak. Çevre eğitim alanı olarak da kullanılacak olan Botanik Park’ın açılışı 5 Haziran Salı Günü saat 17.00’de gerçekleştirilecek.

Silivri Maxi Alışveriş Merkezi’nin arka tarafında, Silivri Belediyesi araç garajının yanındaki alanda oluşturulan Silivri Belediyesi- Silivri Kent Konseyi Botanik Parkı, toplam 11 bin metre kare alan üzerine kuruldu. 8200 metre kare yeşil alana sahip olan Botanik Park’a toplam 850 ayrı bitki dikimi gerçekleştirildi.

Çam fidanı dağıtılacak
Silivri Belediyesi- Silivri Kent Konseyi Botanik Parkı’nın açılış törenine katılan tüm konuklara çam fidanı hediye edilecek. Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Botanik Park açılışına tüm Silivrilileri ve çevre gönüllülerini davet etti. 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları