loading
close
SON DAKİKALAR

Dünya Para Yüzme Şampiyonasında Sümeyye Boyacı altın ve Sevilay Öztürk gümüş madalya kazandı

Dünya Para Yüzme Şampiyonasında Sümeyye Boyacı altın ve Sevilay Öztürk gümüş madalya kazandı
Tarih: 14.06.2022 - 10:35
Kategori: Spor

Dünya Para Yüzme Şampiyonasında Milli sporcularımız Sümeyye Boyacı’altın madalya ve Sevilay Öztürk gümüş madalya kazandı.

Portekiz'de düzenlenen Para Yüzme Dünya Şampiyonası'nda milli sporcu Sümeyye Boyacı altın, Sevilay Öztürk ise gümüş madalya kazandı.

Dünya şampiyonu Milli sporcumuz Sümeyye Boyacı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada;

"Duygularımı anlatmaya kelimeler kifayetsiz kalacak ama bugün bir hayalimi daha gerçekleştirdim!
19 yaşında katıldığım Açık Yaş Dünya Şampiyonasında ülkemize kazandırdığım Dünya Şampiyonluğu ile koleksiyonumda eksik olan bir başarıyı daha tamamlamış oldum.

Kazandığım şampiyonluk benim için bir altın madalyadan çok daha büyük bir gururu ifade ediyor. Bu madalyanın en özel tarafı kadın bir sporcu tarafından Türk Yüzmesine kazandırılan ilk Dünya Şampiyonluğu olması.

Ne bu madalya için yaşadığım mutluluğu ne de harcadığım emeği tarif etmeye hiçbir cümlemin gücü yetmez. Başta ailem ve antrenörüm olmak üzere benimle bu yolda yürüyen ve emek veren herkese teşekkürü borç bilirim.

Ayrıca hemen yan kulvarımda yarışan, takım arkadaşım Sevilay'ın aldığı gümüş madalya da bize gösteriyor ki Türk sporcularının, gençlerinin başarabileceklerinin potansiyelini kimse tahmin edemez."

 

 

Kaynak : www.istanbulgercegi.com - Dilfiraz Değerli

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları