ABD Hava Kuvvetleri Müsteşar Yardımcısı Heidi Grant, Rusya'dan S-400 füze savunma sistemleri satın alması halinde Türkiye'nin NATO teknolojilerine erişiminin kısıtlanacağını söyledi.
Japonya'da bir demiryolu şirketi, trenlerinden birinin 20 saniye erken kalkması nedeniyle yolculardan özür diledi.
Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras, Batı Trakya'da evlendirme, boşanma ve miras gibi konularda müftülükler üzerinden İslam Hukuku'nun uygulanmasını zorunluluk olmaktan çıkarıp, opsiyonel hale getirmek için yasa hazırlığı yapıldığını söyledi.
Danimarka ve Türkiye vatandaşı IŞİD üyesi Enes Çiftçi Danimarka'da 'terör örgütü üyeliği' suçundan hapis cezası aldı. Çiftçi, Danimarka’da doğup büyüyen biri olarak bu nedenle vatandaşlığı elinden alınan ilk kişi oldu.
Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi (AİHM), 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında farklı dönemlerde gözaltına alınan ve çoğunun yargı süreci tutuklu olarak süren bazı gazeteciler tarafından açılan davalara ilişkin Türkiye'ye 5 Aralık'a kadar süre verdi.
ABD Dışişleri Bakanlığı’nın Avrupa ve Avrasya’dan Sorumlu Müsteşar Yardımcısı Jonathan Cohen Türkiye'de 15 Temmuz darbe girişiminin ardından devam eden OHAL uygulamasının 'bir an önce' bitirilmesi gerektiğini söyledi.
ABD destekli Suriye Demokratik Güçleri’nin (SDG) Sözcüsü Talal Silo önceki akşam PYD bölgesinden Cerablus’a geçerek salı akşamı ÖSO güçlerine teslim oldu.
Reza Zarrab’ın bugün 27 Kasım’daki jürili duruşma öncesi son kez hâkim karşısına çıkması beklenirken, davada kritik bir gelişme yaşandı.
Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov 'Rusya, Türkiye ve İran dışişleri bakanları Suriye gündemiyle buluşacak' dedi.
Çin, 14 Kasım Salı günü, Venezuela ile yaptığı işbirliğinin, bu ülkenin olağanüstü borçlanmasına karşın sürdüğünü açıkladı.
Zimbabve Cumhurbaşkanı Robert Mugabe ordu tarafından gözaltına alındı
Rakka’da IŞİD'lilerin ve ailelerinin Suriye Demokratik Güçleri ile yapılan anlaşma gereği güvenli bir biçimde tahliye edildiğine ilişkin haberi IŞİD'e Karşı Uluslararası Koalisyonun Sözcüsü Albay Ryan Dillon açıklamalarda bulundu.
Türk Dışişleri, IŞİD'lilerin tahliyesi ile ilgili bir açıklamada bulundu. Bakanlıktan yapılan açıklamada, 'ABD sözcülerinin anlaşmayı inkar etmemesi esef verici' denildi.
ABD’de 27 Kasım’da jürili duruşması başlayacak olan Reza Zarrab’ın nerede olduğu konusundaki belirsizlik devam ediyor.
ABD'nin Kaliforniya eyaletine bağlı Tehama kentinde ilkokula düzenlenen silahlı saldırı sonucu 3 öğrenci hayatını kaybetti...
ABD’nin Rusya’ya yönelik yeni yaptırımlarının, TürkAkım ve Kuzey Akım 2 de dahil olmak üzere boru hattı projelerinin tamamlanmasına yönelik risk oluşturduğu belirtildi...
ABD Savunma Bakanı Jim Mattis, Türkiye’nin Rusya’dan S-400 hava savunma sistemi alımının egemen bir ülkenin kararı olduğunu belirtti.
Suudi Arabistan Müftüsü ve Ulema Heyeti Başkanı Abdülaziz Al-i Şeyh verdiği fetvada İsrail'le savaşmanın caiz olmadığını belirtmesinin ardından İsrail tarafından tebrik edildi.
Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov, ABD ordusunun Suriye'den çıkmayacağını açıklayan ABD Savunma Bakanlığı'nın (Pentagon) Cenevre anlaşmalarıyla çeliştiğini söyledi.
Irak-İran sınırında Pazar gecesi meydana gelen 7.3 büyüklüğündeki yıkıcı depremde İran’da ölenlerin sayısı 430’a yükseldi.
Haziran Direnişi'nde polis ve AKP'li esnafın saldırısı sonucu hayatını kaybeden Ali İsmail Korkmaz'ın resminin basılı olduğu tişört giymek de suç ilan edilmeye çalışılıyor.