Endonezya Devlet Başkanı Widodo, 'Sorunların çözümü için Savunma Bakanlığı ve orduya gereken talimatları verdim.' dedi.
İsveç Kraliçesi Silvia, Kraliyet Sarayı'nda hayaletlerin dolaştığına inandığını söyledi.
El Bab harekatı kapsamında TSK'nın yeni bir operasyona hazırlandığı ve bu kapsamda 8 bin askerin Suriye'ye gireceği iddia edildi.
Suriye'deki ateşkes ihlalleri konusunda İran'dan garantörlük görevini yerine getirmesini isteyen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'na Tahran'dan tepki geldi.
Rusya Savunma Bakanlığı Sözcüsü İgor Konaşenkov, ABD liderliğindeki koalisyon güçlerinin 2012'den beri sistematik olarak Suriye'nin ekonomik alt yapısını yok ettiğini söyledi.
Berlin’deki Noel saldırısına ilişkin soruşturma sürüyor. Tunuslu Amri’nin iletişimde olduğu iki kişi hakkında soruşturma başlatan Federal Savcılık’ın bugün son gelişmeler hakkında bilgi vermesi bekleniyor.
ABD'nin 45. Başkanı Donald Trump, Amerikalı otomotiv devi General Motors'un (GM) Meksika'daki üretim faaliyetlerini eleştirirken, 'Ya ABD'de üretim yap ya da büyük bir sınır vergisi öde' ifadelerini kullandı.
ABD’nin Moskova Büyükelçiliği, ABD diplomatlarının çocukları için Kremlin’de düzenlenecek yeni yıl kutlamalarına 35 davetiye aldı.
CHP’li Yılmaz, yılbaşı gecesi Reina’da yaşanan katliamın ardından İçişleri Bakanlığı’nın resmi twitter adresinden laikliği savunan gençlerin hedef gösterilmesini TBMM gündemine taşıdı.
Pentagon Sözcüsü Peter Cook, IŞİD'in yoğun ateşi altında kalan Türk askerleri ve Özgür Suriye Ordusu mensupları için havalanan koalisyon uçaklarının Türkiye'nin isteği üzerine havalandığını açıkladı.
Birleşmiş Milletler yeni Genel Sekreteri Antonio Guterres göreve başladığı ilk günde, BM'nin bürokratik engellerden kurtulması gerektiğini söyledi.
Kırgızistan güvenlik servisi, Reina saldırısıyla ilişkili olarak Türk yetkililerle irtibat halinde olduğunu açıkladı.
Avrupa Birliği üyesi 28 ülkeye yapılan toplam sığınma başvurusu bir milyon sınırına ulaştı.
İngiltere'nin Avrupa Birliği'nden (AB) ayrılma süreci (Brexit) yaklaşırken ülkede sürpriz bir istifa yaşandı. İngiltere'nin AB Büyükelçisi Sir Ivan Rogers istifa etti.
Alman hükümeti yabancı meslek diploması tanınmayan göçmen ve mültecilerin aldığı ek eğitim sırasında asgari ücret verilmemesini hedefliyor.
İzlanda'da 2017 yılının ilk bebeği, 1980'de aynı ünvanı alan anne tarafından dünyaya getirildi.
Fransa'da yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimlerinde solun önde gelen adayı eski Başbakan Manuel Valls, Türkiye'nin Avrupa Birliği (AB) üyeliğine karşı olduğunu açıkladı.
ABD Merkez Komutanlığı (CENTCOM) öncülüğünde IŞİD ile mücadele kapsamında Özkararlılık Operasyonları Birleşik Görev Gücü (CJTF-OIR), koalisyon saldırılarının başlangıcından bu yana Irak ve Suriye'de 188 sivilin 'yanlışlıkla' öldürüldüğünü açıkladı.
ABD'nin seçilmiş başkanı Donald Trump, Kuzey Kore'nin ABD'ye kadar ulaşabilecek uzun menzilli nükleer füze yapımına yakın olduğu iddialarını reddetti.
Çin Cumhurbaşkanı Xi Jinping, İstanbul Ortaköy'de gerçekleştirilen terör saldırısı sebebiyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a bugün bir taziye mesajı gönderdi.
Özgür Suriye Ordusu'na bağlı gruplar, Astana toplantısı öncesinde barış görüşmelerini durdurduklarını açıkladı.