loading
close
SON DAKİKALAR

Dünya’nın en turistik şehirlerinden İstanbul’un en popüler otelleri

Dünya’nın en turistik şehirlerinden İstanbul’un en popüler otelleri
Tarih: 21.01.2020 - 14:37
Kategori: Seyahat

Sadece Türkiye’nin değil, dünyanın da gözde turizm noktaları arasında yer alan İstanbul, yılın dört mevsimi hem yurt içinden hem de yurt dışından binlerce turisti ağırlıyor.

Tarihi, doğası ve kıyı şeridinde yer alan dinlenme seçenekleri ile İstanbul, ziyaretçilerine birbirinden farklı gezi deneyimleri yaşatmaktadır. İstanbul’un neredeyse her ilçesinde birbirinden farklı özelliklere sahip oteller, pansiyonlar, butik ve apart oteller hizmet vermektedir. Her bütçeye uygun konaklama seçeneklerine sahip olan şehirde, kararınızı verirken öncelikle tatil amacınıza yönelik noktaları seçmeniz önerilmektedir. İstanbul’da oteller hem turistik gezi hem de iş seyahati amacı ile tercih edilmektedir. Merkez ilçelerde yer alan oteller arasında 5 yıldızlı seçeneklerden, apart otellere kadar yüzlerce seçenek misafirlerini ağırlarken, çevre ilçelerde daha çok butik oteller hizmet vermektedir ve bu oteller şehrin stresinden uzak huzur dolu bir konaklama deneyimi vadetmektedir.

Galata Kulesi’ne karşı lüks bir konaklama deneyimi sunan Anemon Galata Hotel

İstanbul’un kültür, tarih, eğlence, alışveriş merkezi Beyoğlu’nda konuklarını ağırlamakta olan Anemon Galata Hotel, Galata Kulesi’ne komşu konumunun yanı sıra, eşsiz boğaz manzarası ile büyüleyici bir ortama sahiptir. İstanbul Havaalanı'na 43 km uzaklıkta yer alan tesis, Beyoğlu’nun gezilecek tüm noktalarına yürüme mesafesindedir. Şıklığı ve konforu bir arada sunan 28 odaya sahip olan tesiste konuklar güne lezzetli bir kahvaltı ile başlarken, boğaz manzaralı a la carte restoran eşsiz lezzetler sunmaktadır. Şarap ve peynir butiği ise özel menüsü ile keyif dolu anlara ev sahipliği yapmaktadır. İstanbul’un kalbinde unutulmaz bir tatil için http://www.anemonhotels.com/ ‘a tıklamanız yeterlidir.

İstanbul’un eşsiz tarihi ile iç içe bir tatil için Holiday Inn İstanbul City

Birbirinden farklı medeniyetlerin izlerini taşıyan tarihi ilçe Fatih’te konuklarını ağırlayan Holiday Inn İstanbul City, merkezi konumu ile avantaj sağlarken, özel hizmetleri ile lüksü yaşatmaktadır. İstanbul Havalimanı’na 45 km, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 50 km, Esenler Otogarı’na 9 km, Topkapı Sarayı’na ve Ayasofya Müzesi’ne 10 km, Mısır Çarşısı’na 7 km, Kapalı Çarşı’ya 6 km, Yerebatan Sarnıcı’na 10 km ve Gülhane Parkı’na 11,7 km mesafede yer alan tesisin oldukça şık ve kullanışlı 208 odası bulunmaktadır. Oda kahvaltı konseptinde hizmet vermekte olan Holiday Inn İstanbul City, sabah kahvaltılarında açık büfe hizmet verirken, günün diğer saatlerinde konuklarını a la carte restoranda ağırlamaktadır.

Benzersiz bir şehir gezisinin yanı sıra tesis içerisinde de unutulmaz anlar yaşamanız için 1 adet açık yüzme havuzu, 1 adet çocuk havuz ve SPA Center hizmet vermektedir. Sadece gezi amacıyla değil, iş seyahatlerinizde de kusursuz bir hizmet alacağınız Holiday Inn İstanbul City’de 6 adet tam donanımlı toplantı salonu bulunmaktadır. Profesyonel kadrosu ve merkezi konumu ile unutulmaz tatillere imza atan tesis hakkında detaylı bilgi almak için https://www.ihg.com/holidayinn/hotels/us/en/istanbul/ ‘dan merak ettiğiniz detaylara ulaşabilirsiniz.

Prens Adaları’nın en lüks oteli Splendid Palace Hotel

İstanbul’un gözde tatil noktalarından Büyükada’da konuklarını ağırlamakta olan Splendid Palace Hotel, bölgenin en ihtişamlı ve lüks otelleri arasında yer almaktadır. Şehir trafiğinden uzaklaşarak huzur bulacağınız bir konuma sahip olan tesis, Bostancı İskele’ye 5 mil ve Kartal Sahil’e 15 mil uzaklıkta yer almaktadır. Deniz ve İstanbul manzarasını gözler önüne seren 60 lüks odaya sahip olan tesis, oda kahvaltı konseptinde hizmet vermektedir. Gün boyu en lezzetli seçenekler ise a la carte restoranda sunulmaktadır.

Büyükada’nın havuzlu otelleri arasında yer alan tesiste, 1 adet açık yetişkin havuzu yaz aylarında keyifli bir serinleme deneyimi vadetmektedir. Adanın en güzel manzarasına sahip noktasında, tarihi bir binada konuklarını ağırlamakta olan Splendid Palace Hotel’de konaklama hizmetleri almak için http://www.splendidhotel.net/ ‘e tıklayınız.

Anadolu Yakası’nın en donanımlı iş oteli İstanbul Marriott Hotel Asia

İstanbul Anadolu Yakası’nın finans merkezi Ataşehir’de konuklarını ağırlayan İstanbul Marriott Hotel Asia, iş amaçlı şehir ziyaretlerinizi benzersiz bir tatil deneyimine dönüştürürken, gezi amaçlı konaklamalarınızda da konum avantajı ve lüks olanakları ile dikkat çekmektedir. Sabiha Gökçen Havaalanı'na 30 km, Kadıköy'e 10 km, Taksim'e 23 km, Harem'e 10 km uzaklıkta yer alan tesis, şık ve lüks dekorasyonla tasarlanmış 238 odaya sahiptir. İstanbul Marriott Hotel Asia oda kahvaltı konseptinde konuklarını ağırlamaktadır.

Yılın dört mevsimi tercih edebileceğiniz tesiste, konum avantajı ile keyifli bir İstanbul gezisi planlayabilirsiniz. Tesis bünyesinde vakit geçirmek isteyen misafirler içinse 2 adet açık yüzme havuzu, 1 adet kapalı yüzme havuzu ve zengin olanaklara sahip SPA merkezi yer almaktadır. En lezzetli mutfakları tadabilmeniz için 1 adet a la carte restoranı ile sizleri ağırlayacak olan İstanbul Marriott Hotel Asia, kafe ve barları ile en keyifli sohbetlere ev sahipliği yapmaktadır. Bulunduğu bölgenin en gelişmiş iş otelleri arasında yer alan tesisin 11 adet tam donanımlı toplantı salonu ise kusursuz toplantılara olanak sunmaktadır. Lüks, eğlenceli ve eksiksiz bir konaklama deneyimi https://www.marriott.com/hotels/travel/istmc-istanbul-marriott-hotel-asia/ ‘da sizleri beklemektedir.

Şişli’nin en donanımlı kongre merkezi Grand Cevahir Hotel Convention Center

İstanbul’un merkez ilçeleri arasında yer alan Şişli’de lüks konaklama hizmetlerinin yanı sıra tam donanımlı kongre merkezi ile dikkat çeken Grand Cevahir Hotel Convention Center, hem iş hem de gezi amaçlı İstanbul ziyaretlerinde kusursuz bir deneyim yaşatmaktadır. Şehir merkezine 350 metre, İstanbul Havalimanı’na 35 km, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 42 km uzaklıkta yer alan tesisin lüks ve rahat 323 odası bulunmaktadır. Oda kahvaltı konseptinde konuklarını ağırlayan tesisin birbirinden özel lezzetler sunan a la carte restoranları ve barları misafirlerini ağırlamaktadır.

Hem güne zinde bir başlangıç hem de günün sonunda keyifli bir dinlenme deneyimi için tesis bünyesinde Sailing Health Club & Spa hizmet vermektedir. SPA olanakları açık havuz, kapalı havuz, çocuk havuzu, bay bayan saunalar, hamam ve masaj olanakları şeklindedir. İş amaçlı ziyaretlerde kusursuzluğu vadetmekte olan tesisin 22 adet tam donanımlı toplantı salonu bulunmaktadır. Şehir merkezinde lüks konaklama ve iş hizmetleri için https://www.gch.com.tr/ ile iletişime geçebilirsiniz.

Kaynak : Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları